Ukrainian Speaking IT Community
-
В ІТ взагалі це популярна тема в будь якій країні.
-
Ну не знаю, чи я дійду до вазеліна, а якийсь крем вже точно хочеться... В тропіках навіть жінки нічого не юзають, бо вологість така, що шкіра й так себе прекрасно відчуває. Все чекаю, коли ж пройде адаптація (до тропіків якось жив в сухій Україні? хех) - але шось ніяк
-
Ой, не кажіть мені про сухість 😃 я приїхав після 2.5 років в тропіках, навіть тут в Онтаріо в мене відчуття, немов шкіра прямо на очах сохне )))
-
Там гарно дачу мати в влітку навідуватись)
-
І черешні бомбезні
-
Але ж вино)
-
Келовна зовсім не така як Ванкувер. Там Оканаганський клімат. Суха трава, жовта земля. Прикольно, але не для мене. Типу як Кримський степ
-
Келовна, щось на зразок французськоі Рів‘єри влітку , але взимку холодно. Плюс це напівпустеля рахується)
-
А ще є старий канал, яким можна пройти)
-
Навіть з озерами нудно 😃 Тому ми тут розмовляли з дружиною, може через пару років якщо все буде норм, ПР там і тп, може до Келовни - там клімат кращий за Ванкувер, здається
-
Озера, безліч озер)
-
У нас трохи холодніше в Кітченері, тут такииииий сніг вже був, але розтанув/змило ( Щодо краєвидів - цілком згоден, тут ну дуже нудно
-
Ще й гори не видно з лісами навколо, що за життя))
-
Ну може й так. Я там тільки транзитом був в завжди в погану погоду, так що не дуже сподобалося