Ukrainian Speaking IT Community
-
Слухав радіо-т,ситуація : Чєл просить нейронку написати код + тести до неї. Описав все максимально Шо вийшло : воно код написало і написало тести правильно. Але код тести не проходив. Коли він попросив її пофіксити код,так цей чат просто переписав тести і підігнав під код😝 Думаю нейронки ще не скоро замінят людей
-
Ну да, мід php, який за 3 роки встиг ще стати db designer та десь взяв strong es6+, також не забув подивитись на монго та набув купу експи з aws :-) Я senior, все це є, але робота також є :-)
-
Думаєте, в Україні легше буде знайти роботу, ніж в Канаді? Я би сказав так, якщо ви в Україні влаштуватись змогли - то за кордоном, теж, без проблем. Одна поправка, що за кордоном англійську все ж таки бажано знати якомога краще. Вам ніхто не зможе точно сказати, що треба вчити) 10 років тому, достатньо було прийти з ноутом на роботу та вміти поміняти колір кнопки) Зараз, фронт - це, не тільки HTML, CSS та JS/React. Це і алгоритми, і тестування, і aws, і робота з серверними мовами, з тонною різноманітних бібліотек і тп. Відкрийте сайт з вакансіями - подивіться, що вимагають компанії. І підтягуйте) Паралельно ходіть на співбесіди - там вам дадуть максимально точні і короткі шляхи, для отримання роботи.
-
Запишіться на курси софтсерву або єпаму, вони роблять людей під проекти, і англійська важливо щоб була б2 мінімум, бо буде анріал конкурувати з випускниками в Канаді, плюс як вже згадали раніше фокусуйтесь на мові і алгоритмах, на основних речах, бібліотеки вже будуть лягати на базу набагато простіше і швидше