Ukrainian Speaking IT Community
-
Вона іде для батьків із низькою зарплатнею
-
Девайте почнемо з того що при зарплаті в 120к на рік Вам ніхто не дасть на дітей допомогу у розмірі 18к)
-
Ну не зовсім так.. з моїх розрахунків можна порахувати що витрати можна вкласти 90к на рік дохід після податків буде десь 110к з поверненням податків він може бути десь до 120к.. на трьох дітей ще буде допомога у 18к.. отже залишатись буде десь біля 45к і це як на мене дуже Ок.. і так, кожна доросла людина має працювати :)
-
Ви не вгадали, це не дискусія заради дискусії! Йому без різниці де веде свою тріпню і до одного місця що пишите тут, там броня. Просто хлочина хотів зміцними свою самооцінку завдяки когось, бо лише невпевнена собі людина може когось обізвати, накшталт «диванні експерти» чи «якщо не дружите з комп‘ютером». Доречі чоловічого полу нікого не обізвав, а лише звернувся до мене, до жінки. Напевно ж на більше не здатний!
-
Звичайно кожен бачить і знаходить ті цифри і інформацію, яка комфортно лягає у картину вашого світу. Але є ось така організація www.eiu.com/n/, заснована у 1946 році. І в них є свіжий рейтинг pages.eiu.com/rs/753-RIQ-438/images/liveability-index-2022.pdf. 3 з 10 міст в рейтингу в Канаді. Рейтинг враховує як раз економічні, соціальні, політичні, і т.д. аспекти, ніж просто ВНП. Ну і ще раз, ми бачимо і знаходимо інформацію зручну для нашої психіки. Складається враження, що ви хочете бачити Канаду не перспективною і гірше за щось, і ви знаходите тому підтвердження. Питання в іншому, нащо намагатись в україномовній групі для IT в Канаді!!! доводити, що в Канаді не так добре, що люди займаються "самонавіюванням", коли обирають країну по умовній стабільності? Це дискусія заради дискусії, чи ви дійсно хочете донести важливу інформацію людям (чи "диванним експертам", як ви їх охрестили), поділитися важливо досвідом чи знанням?
-
Так що, тут вже знайшов хтось роботу чи ні? Давайте вже реферить друг друга)
-
А я з цим і не збирався сперечатись 😊 "Другий світ" - це Болгарія, Румунія, Таїланд та інші, але цей термін втратив сенс вже років 30 як, після розпаду срср та сьогодні, скажімо, та ж Словенія вище за gdp per capita, ніж, скажімо, Португалія. З чим я згоден - це з тим, що традиційно, за рідким вийнятком, більш південні країни Європи традиційно поступаються за рівнем життя та за цілою низкою інших показників більш північним; яскравий приклад - та сама Греція, в чому причини, окрім "південного менталітету" - мені невідомо.
-
А який сенс миряти країни виключно цифрами, наприклад одна Італія буда б важкой для иммиграції країною, низька толерантність населеня к ньюкамерам, важко внж-пмж-громодянство. І нехай там в топ-10 буде. А раша обходить Швейцарію та Нідерлади позицій на 10 в рейтингу. Ниякого сенсу для того щоб обирати місце для життя
-
-
Це я і казала фахівцю зверху! Враховувати тей же Nominal одні данні, а per Capita та Purchasing Power Parity різне. Даже взати не лише Бангладеш, напр. Італію то вона поступається Індії, Канада по PPP поступається Бразилії чи раші і тд. Так можна говорити вічно…
-
Я теж вибачаюсь, що втручаюсь - я не економіст за фахом (хоча саме він - за освітою 😂). Але мені здається, що просте порівняння GDP не дуже коректне. Треба хоча б брати до уваги gdp per capita, та ще й at PPP, тоді можна отримати хоч якесь уявлення не просто про розмір економіки, а про те, як цей розмір транслюється в добробут громадян. Як яскравий приклад, візміть, скажімо, Бангладеш. Це 43я економіка світу чисто за gdp, але це навряд чи відображає реальний стан економіки. А от якщо ми подивимось на PPP gdp per capita, там він вже на 147 місці, що набагато ближче до правди. За цим показником Канада на 24 місці, Італія на 30му, Іспанія на 34му, що, на мій погляд, більш-менш відповідає стану речей.
-
-
Знову ж таки, все сильно індивідуально. Хтось буде там щасливий і все буде подобатись. Щодо нашої сім‘ї: - не могли знайти гарних робот; - як наслідок, за рік спалили майже всі гроші, що привезли; - очікування канадськї ментальності vs вавілон-стиль торонто не робили ситуацію краще. А в Калгарі зовсім інший темп життя, інші люди