Знакомства в Ванкувере
-
Собираюсь в Америку на следующих выходных , может кто то хочет компанией поехать и есть виза
-
Добрый вечер всем и извращенцам и извращенком
-
Привіт, я хотів запитати, чи хтось зацікавлений у вакансії. В антикварному магазині є вакансії для введення даних, помічника з розрахунку заробітної плати та роботи з обслуговування клієнтів, доступні як для повної, так і для неповної зайнятості. Заробітна плата становить 600 доларів на тиждень, і вакансія відкрита як для працівників на місці, так і для віддалених працівників у Канаді. Компанія не вимагає попереднього досвіду і забезпечить все необхідне навчання. Працевлаштування безкоштовне, оплата щотижня. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені пряме повідомлення
-
t.me/+yYUMgkfoIDExMGI6 Группа нудистов
-
Ты главная извращенка 😂
-
Привіт всім! Сподіваюся, у вас все добре. Я хотів зв’язатися з нами та дізнатися, чи шукає тут хтось на повний чи неповний робочий день посаду асистента з обробки даних/заробітної плати. Ця можливість дозволяє гнучко організувати роботу з дому. Ключові деталі: - Тип роботи: повний або неповний робочий день - Посада: помічник із обробки даних/заробітної плати - Розташування: віддалене (відкрите для заявників з будь-якого місця в Канаді) - Вартість: безкоштовно - Безкоштовне навчання - Компенсація: 15 доларів на годину за повний робочий час, щотижнева оплата - Пропоновані переваги: медичне страхування, короткострокова та довготривала непрацездатність, час відпустки, гнучкі дні та бонусна програма для працівників - Попередній досвід не потрібен Якщо вам цікаво дізнатися більше про цю можливість, надішліть мені повідомлення. Дякую тобі!
-
Привет 🙏 всем я Марсель с Киева уже в Ванкувер ✨
-
Хоть и девочки есть
-
Думал тут никто не пишет
-
Добрый день, хорошая идея
-
Предлагаю услуги relax массажа: спины, шейного отдела и всего тела. Релакс массаж спины и шеи 25$. + 5%GST tax, общий релакс массаж 50$ + 5%GST tax. Массаж реклакс всего тела с выездом на дом 100$ + 5%GST tax . Оплатить можно картой как украинской так и европейской и канадской через терминал и любой другой страны, либо переводом e-transfer. Тел: 236-591-78-20