Знакомства в Ванкувере
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Доброго вечора панночки.Хто збирається знайомитися з чоловіками,бажаю не соромитися та бути на зв'язку тим хто потребує уваги,поваги,взаєморозуміння,терпіння і темпераментним. Ну ось від себе. Я шукаю жінку чи дівчину яка б була моєю дружиною,чуйною,коханою,порядною господинею.Мені 47 років,розлучений.Згідний до переїзду.
-
Доброго ранку.Гарного настрою.Вдалого дня.
-
Доброго
-
Всім привіт. Буду рада новим дружнім знайомствам🌷
-
Еще в группе )
-
Marry Christmas
-
Нам нужен персонал Помощник в отеле (требуется 14)Утренняя смена и ночная смена с Можно работать в субботу-воскресенье Достойная зарплата Хорошая . ⭕️ С до ✅ 07:00 утра до 13:00 вечера ✅ 13:30pm до 07:30pm ✅ 08:00pm до 02:00am Если вы заинтересованы, свяжитесь с WhatsApp +1 (343) 833-0308 ( wa.link/e2kd2m )
-
Это вы так знакомитесь ?)
-
Не вижу 😂
-
И это все ?
-
Класс, мы там будем завтра кайфовать
-
А фото где ?)