Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Дякую , приємно 🤩
-
Но вроде как на первое время можно найти где-то хост
-
Знаю истории людей которые ехали без денег
-
Ну условно если не боишься переночевать на вокзале и делать грязную работу, то справишься
-
Та вроде высокий
-
Смотря какой у тебя порог прочности моральный
-
Здравствуйте, а можете кто-то подсказать пожалуйста если лететь вообще без денег,сильно туго будет?
-
Здравствуйте! Есть какие-то рекомендации или ссылки или материалы где можно почитать относительно вопросов: 1. как можно быстро найти семейного доктора? 2. как тут проводятся базовые гинекологические обследования? 3. какие страховки лучше покупать для случая с диабетом и эпилепсией после 55 лет?
-
А у мене перед посадкою,і також після
-
А в нас дивились при здачі багажу і коли прилетіли 😅
-
Або ви будете показувати код,вже нк пам‘ятаю
-
Коли ви будете сідати на літак,жіночка буде скануватить код з арів кен,де заповнена вся інформація
-
Вам відповіли)
-
Та причому тут куда краще летіти, я узнаю інформацію про карантин, як і всі люди які ще не вилетіли
-
Якщо дуже хочеться в Канаду, але мало грошей, то краще тоді летіти в Альберту, Манітобу, Ньюфаундленд та Лабрадор, але точно не Торонто, так тут достатньо легко знайти роботу, але в той же час дуже складно з житлом, особливо дешевим
-
Ну як знати, чи є в них місця чи ні, так можно орендувати житло, а по прильоту в них будуть вільні місця
-
У кого немає грошей на цю країну,тот і не летить
-
Я читала, що якось приїхали жіночки з дітьми, а їх не змогли поселити і вони такі стояли і не знали що робити, чим все закінчилося не знаю, але не завжди можуть поселити в готель
-
Тим паче житло тут знайти,це ще той квест
-
Так як і усі люди
15 Feb 2023, 06:05
20887/90718
2 minutes ago