Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Добрый вечер, кому приходила помощь, какой у вас банк? У знакомых другие банки и помощь уже пришла, у нас bmo и не пришли деньги ещё😁
-
Ок,спасибо
-
получил выплату, ничего не было, только уведомление от банка что пришли деньги
-
Вам приходило смс уведомление да какое-то?
-
Нет. IMM1442 ошибка постоянно. Из двух взрослых не пропускает
-
У меня, сегодня получили.
-
У кого-то получилось оформить заявку на получение денег?
-
Ребят, сколько в среднем занимает поиск работы в IT на позицию Java Developer с 1 годом опыта? Уже в Торонто, есть разрешение на работу
-
Дякую вам
-
А на work permit доречно одразу заповнювати форму ? Чи можна і по приїзду ?
-
О, вибачте , я тут не знаю … коли я заповнював там не було приймаючої сторони ..
-
Просто для неї окремо там потрібно приймаючу сторону вказувати і тд
-
Так
-
Мені здається , що немає великої різниці . Ви за неї будете заповнювати зі своєї облікової ?
-
Є головний аплікант і родина Мені радять залишати себе як головний і дітей А маму радять окремо і її як саму для себе головний аплікант і окремо пакет документів під неї
-
🧐. Що ви маєте на увазі ? Разом , чи окремо ?
-
Мені консультанти з імміграції радять батьків подавати окремо Трохи не розумію чому так.
-
Чи подавали жінки на візу своїх чоловіків, які не можуть виїхати з України ? Чи як це вказувати в анкеті щоб потім була можливість об’єднати родину ?
-
Доброго дня, як ви подавали батьків по програмі CUAET? Наприклад, якщо жінка і двоє дітей її і вона головний аплікант. Вона може також разом свою матір подати ?
-
а какой тип визы ?
15 Feb 2023, 06:05
25859/90294
about 5 hours ago