Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Айла - донька війни р.п. Ідеальні незнайомці (франц, про причесаних гівнюків) Книга Генрі (дуже сумний) Примарна краса (досить філософський, сумний) Приховані фігури (про чорношкірих жінок - науковців, круті малишки)р.п. Судити по совісті (про крутого чувака, що врятував багатьох від страти)р.п. З міркувань совісті (про віруючого на війні) р.п. Світ очима Енцо (про спаніеля, сумний) Квітка пустелі р.п. (важко думати, що така біда має місце і в сучасному світі) Дикі історії (про людське гівно в трохи загущених фарбах) Ти не ти (1+1, жіноча версія) Банкір (також проблема дискримінації чорних)р.п. Щасливі дівчата не помирають (про життя з психологічною травмою) Плавчині р.п. ( про путь біженців) Леді (Люк Бессон, сучасна історія)р.п. Чемпіон з Освенцима р.п. Що гнітить Гілберта Грейпа (і сам фільм непоганий, но від гри Ді Капріо просто охуїла) Капернаум р.п.(страшно уявити, що це реальні події) Країна тіней р.п.(про автора "Хроніки Нарнії", сумний) Життя, яке воно є (2018)(мене якось дуже вразив цей фільм)
-
О снова юлятопчик 🔥💣
-
Это шар для боулинга 🎳 сходим 🤣🤣
-
Ток вчитался что за фильмы ни одного не видел хотя нормальные фильмы я думал все пересмотрел
-
Привіт,маю таке питання,якщо я отримала виплату 3 тис$ і планую звідси їхати геть чи будуть у мене якісь проблеми через цю виплату?(Скоріш за все я вертатися не планую другий раз) Одразу кажу, я не планувала прилетіти сюди-отримати виплату і полетіти додому,просто в мене трохи помінялися плани і я хочу повернутися назад в Європу але переживаю що можливо будуть якісь проблеми.
-
Вітаю! Із 01.05 звільняється невелика квартира (кімната, кухня, ванна). До метро Eglinton east 10 хв пішки. Оплата 1450$. Людина повинна мати довідку з роботи, або гаранта. Кому цікаво пишіть в приватні повідомлення.
-
Знаю,що такі питання вже були,але я на них не звертала уваги,бо була впевнена в тому,що я сюди прилечу на довгий період,але я розумію що мені тут просто некомфортно і я не бачу тут свого розвитку тому в мене якісь великі сумніви є, чи варто мені тут лишитися, чи повернутися назад до свого старого життя(де я в принципі заробляла непогано для себе,але морально втомилася від тієї роботи тому вирішила спробувати тут,але я просто розумію,що тут в мене перспектив менше на майбутнє ніж в Польщі наприклад. Я навіть не знаю,можливо ви щось порадите? Підкажіть якісь причини тут залишатися? Чому Канада так подобається емігрантам і чому тут всі так хочуть жити? (Я в принципі буде багато вивчала це питання,але хочеться якось почути вашу особисту думку про Канаду)😅😅(плізз тільки без хейту)