Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Американський
-
Потрібно щоб в Україні саме долар отримали
-
Дякую
-
Але гривна?
-
Я поки була в Україні мені так з Італії євро присилали, працює схема
-
Є варіант такий: у приват є діджитал карта (віртуальна), коли присилаєш міжнародний переказ, гроші заходять на цю карту, потім в кабінеті приват замовляєш готівку на будь яке відділення банку, приходиш і забираєш бакси на касі
-
Meest
-
Друзі, запрошуємо вас вже у СЕРЕДУ на безкоштовний ланч-знайомство для підприємців ⏳Час зустрічі: 19 квітня 16:00 - 18:00 💼Формат: Зустріч-знайомство для підприємців з модерацією від Young Business Club. Як проходить зустріч? Учасники бізнес-ланчу знайомляться між собою, діляться досвідом, кейсами, розповідають, хто чим займається та знаходять людей близьких по цінностях, сферам бізнесу, хобі, інтересам. Чудова можливість для пошуку нових друзів, партнерів, інвесторів, підрядників. Для реєстрації на зустріч просимо заповнити форму 👈 За будь якими запитаннями та подробицями можете звертатись за номером: +1 647 839 74 58 Або у телеграмм - @zhenya_denysova
-
Доброго дня !!!! Я викладаю танці , 💃🏼🤸🏼♀️розтяжку ! Даю особисті майстер класи online та особисто ! Знаходжусь в Richmond Hill ! Кому цікаво пишіть в особисті ! instagram.com/iryna_marin?igshid=YmMyMTA2M2Y=