Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Meest
-
Друзі, запрошуємо вас вже у СЕРЕДУ на безкоштовний ланч-знайомство для підприємців ⏳Час зустрічі: 19 квітня 16:00 - 18:00 💼Формат: Зустріч-знайомство для підприємців з модерацією від Young Business Club. Як проходить зустріч? Учасники бізнес-ланчу знайомляться між собою, діляться досвідом, кейсами, розповідають, хто чим займається та знаходять людей близьких по цінностях, сферам бізнесу, хобі, інтересам. Чудова можливість для пошуку нових друзів, партнерів, інвесторів, підрядників. Для реєстрації на зустріч просимо заповнити форму 👈 За будь якими запитаннями та подробицями можете звертатись за номером: +1 647 839 74 58 Або у телеграмм - @zhenya_denysova
-
Доброго дня !!!! Я викладаю танці , 💃🏼🤸🏼♀️розтяжку ! Даю особисті майстер класи online та особисто ! Знаходжусь в Richmond Hill ! Кому цікаво пишіть в особисті ! instagram.com/iryna_marin?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Машины тоже пердят, особенно при быстром переключении передач.
-
За это штраф можно схлопотать , как и за скорость так и за шум.
-
Добрый вечер! Посоветуйте, пожалуйста, фотографа для предметной съемки.
-
О, я бы тоже послушала про предметников
-
Можно ли уволится в тот же день после рабочего дня как взяли на работу ? У меня написано , что должен уведомить за 2 недели . Но это же вроде после 3 ех месяцев они могут такое по закону делать . Что будет если я просто не прийду на работу ? Им же нет резона что-то делать ? Если они окажутся не хорошими товарищами, Я по сути могу уведомить их завтра и просто приходить на работу , но ничего там не делать или просто уйти сразу домой и так на протяжении 2 ух недель ? Они ж это тоже вроде как понимают и смысл им платить за это .
-
Это после 3 месяцев