Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Ты за налоги сам отвечаешь
-
На підселення на 2й поверх 2-х поверхового будинку лишилося 2 вільні кімнати (до 2х осіб на 1 кімнату) з 30.04.23 Будинок знаходиться в центрі за адресою: 121 Maitland St, Toronto, ON M4Y 1E5 Умови: оплата за перший та останній місяць. Довідка з роботи необов'язкова. Вартість кімнат: 2. 1200 CAD/міс 3. 1400 CAD/міс На поверху є спільна кухня та ванна кімната. Також доступний невеликий внутрішній двір. Парковка можлива на вулиці біля будинку. Вулиця не завантажена. Кого зацікавило пишіть в пп, можу скинути фото та відео.
-
что значит сам отвечаешь? У меня работодатель за меня оплачивает налоги
-
пока я живу в 2023 эта девушка в 2043😅 обычно если срочно то убера хватает, вертолет вызывать не приходилось, но возможно стоит добавить вас в контакты 😁
-
омг, что с чатом? Сообщения вытирает как попало
-
Можно
-
Так, навик для хоббі, не для роботи. Досить зручний спосіб переміщення в просторі. Особливо,коли терміново.
-
Добрий вечір Скажіть будь ласка якщо в посольство записався паспорт закордонний отримати, чи будуть щось типу становити на військовий облік чи що подібне, скажіть будь ласка може до чого не додумаюсь спитати Дяк.
-
Він як би і єсть, але він чи працює чи не працює про це нічого не говорили) я думаю якби працював то уже давним давно про це інтернет гудів би)
-
Ну якби про цей закон говорили, але ще не чув про такі випадки щоб когось ставили на облік у посольстві
-
Там сейчас военком сидит рядом с послом, сразу конвоируют в Бахмут
-
а куда потер все свои сообщения Олександр?)
-
Помогу устроится на работу по всему Торонто и GTA со слабым английским и без особых навыков
-
Все сообщения поехали на Ниагару в Тесле за 3 сек до 100 :)
-
Не подскажете есть ли в Торонто бесплатный социальный/недорогой адвокат который может помочь если меня сбила машина?
-
Но тут гораздо серьёзнее будут последствия нарушения данного правила. Может аукнуться при дальнейшей легализации.
-
Ну как и у всех остальных странах...
-
Можно, но ездить нельзя.
-
Автосалоны не продадут без оформленной страховки, только частники
-
❤️❤️❤️ Добрый вечер. Ищу жилье с июня Toronto, Downtown. Может у кого-то есть свободная комната или кто-то тоже ищет, можем найти варианты вместе? Или прочая информация. Спасибо за внимание. Хорошого дня)
15 Feb 2023, 06:05
50280/90745
3 minutes ago