Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Надо просто поискать. У меня знакомые ходят сейчас. Могу спросить
-
Если украинец, то тут вроде вообще волонтерские организации организовывают бесплатные оффлайн курсы
-
Смотрю еще комнаты, или нет
-
Я приезжаю только в середине июля
-
Lada, тоже напишите в это время. У меня landlord еще кондо сдает. Хз. Может съедетесь с кем-то
-
Вообще, напиши мне после 4 июня. Я у своего landlord спрошу. Ничего не обещаю, но может будет комната. Мы на Kennedy station живем
-
Вы повысили репутацию Слава Украинов на 1. Репутация: 3 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Вам нужно учитывать, что в Торонто в основном аренда с первого числа месяца.
-
Здает ли кто то в аренду электровелик?
-
Я заселялся 4 числа
-
У всех, кого я знаю, это не так
-
Rostyslav, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAsia.
-
Дівчата, привіт! Таке питання. Я психолог та коуч. В Украіні я регулярно проводила групові зустрічі для жінок. Ми обговорювали різні теми з психології, працювали з емоціями та вирішували різні актуальні запити дівчат. Ніякої езотерики, тільки психологія) І от мені цікаво, був би такий формат цікавим та корисним для вас тут? Мені здається, що окрім корисності з самої психології, це ще дало б можливість будувати якесь коло спілкування. P.S. Я маю українську вищу освіту та ICF з коучінгу, що надає право працювати тут) Веду психологічну практику більше 6 років. Буду дуже вдячна за зворотній зв'язок🌷
-
Тобто ви маєте канадську ліцензію? Наскільки мені відомо тільки українська освіта не дає правл практикувати
-
Так, нажаль, не розумієте) Коучінг - це напрям психології, такий самий, як і психоаналіз, гештальт тощо. Просто ці напрями є класичною психотерапією, коучінг є консультуванням. Як психолог-консультант, якщо Вам так буде більш зрозуміло.
-
тут нічого про психологію немає.