Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
У меня знакомый студио сдает в центре c первого июля - $2300
-
Привет! Хочу снять комнату или две на год в Торонто. Женщина с ребенком (7 лет). Работаю в айти удаленно.
-
cooperators
-
Народ. Порадьте страхову для авто. В Desjardins телефонував - порахували на мене з ж фул і маму з ж1 + апартамент (авто фул кавередж) - 421$ місяць Торонто, ГТА
-
Ты маму своди на экзамен по вождению и цена сразу упадет.
-
Это норм прайс, очень даже
-
щоб в місяць десь 80-100 баллів піднімати
-
не настільки швидко)
-
хакнуть базу данных transunion/equifax
-
Доброго дня, підскажіть, хтось знає як можливо швидко підняти credit score. Окрім взяти машину в кредит 😂
-
Ну так и "зарабатываеться" кредит скор
-
ну я так делаю и получаю по +4 в месяц))
-
а я щось чув, що можна взяти кредитку, оплачувати повсюду тільки нею, а потім до кінця місяця вертати кошти, щоб не начисляли %, і тоді credit score збільшується, має сенс?
-
ответ предполагает наличия кучи денег, но если ксть куча денег то зачем тогда кредит скор? замкнутный круг получается
-
всеравно что спросить как получить канадское гражданство за месяц
-
И после каждого hard inquiry этот скор радостно падает, даже если в результате этого inquiry была успешно открыта новая кредитная линия.
-
А можно контакт Вашего знакомого, мои друзья ищут квартиру
-
В китае конечно попроще с социальным рейтингом - там он хоть не понижается из-за запроса
-
🤩Друзі, ми запускаємо Challenge. Проявіть свою креативність та вийграйте два квитки на круту вечірку "All White Boat Party", яка відбудеться 7 липня на Івана Купала у Торонто. Умови прості: ✅ Підписуйся на сторінку @kazka_entertainment в Instagram www.instagram.com/kazka_entertainment/ ✅ Став лайк ❤️та роби репост ↩️ поста з розіграшем собі в сторіс www.instagram.com/p/Cs_gHSyse3q/ ✅ Тегни сторінку @kazka_entertainment ✅ Додавай будь-який трек 🎶 та креатив, як душа забажає 🎨 Дві найкреативніші сторіс стануть переможцями у challenge та отримають по два квитки ✌️ Челендж триває 3 дні. Усі сторіс будемо переглядати та відбирати до 00:00 неділі. Результати чекайте у понеділок 5 червня.
-
сильно падает?
15 Feb 2023, 06:05
54917/90559
about an hour ago