Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Вы повысили репутацию Roman Romashka на 1. Репутация: 3 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Самые элементарные. Пакет документов по CUAET
-
Вы повысили репутацию Roman Romashka на 1. Репутация: 2 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Вы повысили репутацию Roman Romashka на 1. Репутация: 4 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Да. После прибытия в Канаду через неделю уже оформлял карту. Дебетовую сразу, а кредитку, правда, ждал 2 недели.
-
Ярослав Савченко, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAdm.
-
🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!! 🆘️🆘️ Вже ЗААТРА О 15.00 будуть робить 3 ОСТАНЮ операцію, зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 6200 грн 🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, але із за ускладнень назначили ще одну операцію, наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була велика Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 4149500110171587 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️
-
Доброго дня ! Здається с 10 липня або с 10 серпня 2 bedrooms біля метро Wilson , поруч торговий центр Yorkdale В будинку є спортзал Вимоги : Якщо маєте кредитну історію ( 3 місяці задаток ) Якщо тільки прибули ( 6 або 10 місяці , залежить від домовленості з власником ) Ціна 2300 CAD + ком платежі Від себе залишу обідній стіл (2 стільці ) , пилосос , фільтр кавоварку, кухонні приладдя .
-
Добрий день,підскажіть будь ласка Шукаю роботу,рівень англійської clb 3 активно вчу і розумію на слух Є стаж оператора на заводі Помічника на кухні (невеликий) Робота с фоторедактуванням, логотипами Робота на складі Також є досвід в охороні За професією вчитель
-
Напишите мне
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать $800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
Складіть резюме, окреме на склад, окреме на помічника на кухню, окреме оператор на заводі. Великими літерами під прізвищем пишите: готовий працювати 24 години на добу, кожен день на тижні, свята, вихідні. Дати не пишіть, пишіть досвід більше 5 років поряд з назвою підприємства. Скілз погугліть і в кожному резюме напишить свої. Освіту напишить: хай скул, володіння мовою не пишіть. 14 червня ярмарка вакансій в Міссісазі, почніть з того, також пішки де живете, відчиняєте двері, кличте менеджера і лишаєте резюме.