Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Всім привіт. Я Максим, шукаю роботу в Торонто, розгляну будь-які варіанти. Маю досвід роботи в сфері обслуговування, працював помічником на кухні та офіціантом. Наразі маю уже і канадський робочий досвід. Я комунікабельний, дружелюбний, швидко вчусь, вмію прислухатись і ціную нові навики та досвід. Не траплялася робота, з якою я б не впорався. Водійського посвідчення поки не маю. Володію англійською на початковому рівні, але зараз в процесі навчання. Мій телефон: + (437) 551-6217 ( What’s up, Viber, Telegram) - +380671152448 Буду вдячний за будь-які рекомендації та пропозиції!
-
Stains & Odor Removal✨ Voor meer info DM📥 +1 (289) 890 1262📞 🛋Sofa Cleaning 🛌Mattress Cleaning 🧽Carpet Cleaning 🧼Dinning Chairs Cleaning Upload a photo of the sofa and we will calculate the cost instagram.com/priority.deep.cleaning.pro?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привет Предлагаю недвижимость: - виллы - квартиры - дома НЕ ПОСРЕДНИК! Нет никаких переплат Цены ниже рыночных за счет непосредственной здачи жилья от нас. Пишите в ЛС
-
Привет Предлагаю недвижимость: - виллы - квартиры - дома НЕ ПОСРЕДНИК! Нет никаких переплат Цены ниже рыночных за счет непосредственной здачи жилья от нас. Пишите в ЛС
-
-
⚠️ 👤 Vladyslav Toronto начал голосование за бан 👤 Артур Александров Проголосовавшие за бан: Vladyslav Toronto , Roman Abramov
-
Мері, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.