Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Немає такої ще
-
CUAET програма
-
Дуже складне питання, щоб відповісти 1 реченням. Pr EE має прохідні бали. Тест англійської має бали. Чим вище анг. тест, тим більше балів у профілі EE
-
По якой програмі?
-
Консультанти беруть великі гроші. Близько $150 / годину. Їх послуги взагалі щось нереальне. Від 3 до 7к за подання документів за вас. І вони не дуже то й несуть відповідальність за щось і тим паче за результат. Прочитати інформацію від офіційних джерел і зрозуміти - безцінно. Є калькулятори балів для Express Entry теж
-
Дуже вдячна! Я щиро бажаю Вам успіхів в усьому
-
Спочатку відкрити canada.ca та ontario.ca і читати розділ immigration
-
Я розумію, тому і намагаюся зрозуміти який алгоритм дій мушу вжити
-
Дуже дякую за допомогу, можливо б Ви , могли б порадити міграційного консультанта?
-
У них раніше були цифри, зараз не бачу. Там реально в тисячі доларів за пакет документів Можливо в них консультація перший раз безкоштовно, треба дізнаватися
-
Був у них на безкоштовній інфо сесії давно Вони більше клієнтів набирати і толком нічого не було сказано Подивився у них ціни і у мене щелепа відвисла
-
woowcanada.com/
-
Дякую Вам🙏
-
Выбирайте не именно Торонто. А пригород типа Оквила . спокойное движение. Не очень большие очереди. В ютубе есть оба маршрута. Можно включить русские субтитры. Если опыт имеете сдадите без проблем.
-
а можно на понятном языке написать?)
-
Можно же было написать просто - тусовка. лс. Нет же, понаписывают всякой фигни, чтоб никто ничего не понял
-
реперская, записывает мясо
-
Тусовка
-
одним словом реперы)
-
Всім привіт за скільки часу тепер приходить допомога?
15 Feb 2023, 06:05
58925/90741
16 minutes ago