Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Пишу снова: в Yorkdale mall cibc есть ребята , которые могут подробно рассказать о пользовании картами банка и у них есть интересные новые программы, советую, может, кому пригодится
-
только мои сообщения удаляются?
-
Блин, давно не заходила в эту группу. А что, у нас изменилась тематика? "Торонто - город порока"?
-
мої теж інколи )
-
а у вас ще щось є ?)
-
окрім паспорта?
-
паспорт
-
там було про куает)
-
про попки і пісєчкі не видаляють
-
спитаю українською. підскажіть будь ласка які документи потрібно показувати в аеропорту щоб отримати ворк перміт?
-
И мои удаляют, в чем проблема?
-
сподіваюсь ви встигли прочитати
-
Где моя репутация, я такой контент делаю
-
Вы повысили репутацию 🌑 на 1. Репутация: 2 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
дякую за відповідь (спасибо) мені здається шо я щось показував коли отримував вп, але не пам‘ятаю шо
-
Нужны девушки на работу в клубе писать на ватцаб +393388341096
-
у вас у паспорті вже є віза, вам ті бумажки непотрібні, вони ніякої цінності не несуть більше
-
а хто сказав, що у мене було нытье ? не додумуйте )
-
Потому что у админов есть вкус и чувства юмора. А ваше нытье никому не нужное удаляют
-
в мене є все. усі ці анкети і інші документи які були коли візу отримував. я вже приїхав, сьодні вилетів знайомий і забув ці анкети усіляки, взяв тільки паспорт. а я вже не пам‘ятаю чи треба було ще шось окрім паспорта щоб отримати ворк перміт
15 Feb 2023, 06:05
61060/90294
about 5 hours ago