Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
www.uber.com/ca/en/drive/toronto/get-started/?_csid=aOLPQIT7h6iRu0ZxZ9gEew&state=foBfVCvSDvO5cyHYNl74suC8Az0uJ_SF3Afqqn87HPU%3D&effect=
-
Мої вітання усім. В мене таке запитання. Я шукаю гарного нотаріуса в Канаді для оформлення довіреності (з апостилем) від сестри. Бажано україномовного. Сестра мешкає в Канаді, округ Онтаріо, Кітченер. Має дитину, тому бажано ближче до цього міста. Чи хтось може щось порекомендувати або підказати? Буду вдячний. З повагою.
-
🇺🇦 таунхаус 🏠 по гарній ціні 2350cad 💰всього. Такої ціни немає на ринку-нам треба їхати‼️‼️ Niagara Falls 3+3 (+гараж+бейсмент) 1h до Торонто без заторів Доріжки, дит майданчик, корти, басейн, школи, Costco, metro, winners, Sephora, Cinema, Starbucks все пішки!!!⚽️🏀🎾🏓🏸⛳️🍻 Поряд дуже крутий парк Marinland, ну і розваги Ніагара Фолс з водоспадом!❤️ 🌃🎲🎰🌊🎢🎉🌈🐬🐳 гарний новий район 2021! . Пишіть в особисті/дзвоніть
-
Aleksey Gulai, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAdm.
-
Taras, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAdm.
-
Voice Studiosing, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAdm.
-
Хтось робив новий паспорт в Торонто?я чекаю вже 3.5 місяця і поки нічого, на сайті відстеження пише що документ був виготовлений ще 6 червня
-
hii can someone rate my naked photos
-
Kristina, размещение объявлений о сдаче в аренду - платное. Для публикации, напишите пожалуйста одному из администраторов: @ChatikRobot
-
Нет. Закончилась программа 15 июля
-
Кто завтра хочет часов в 11-12 встретится и побродить по Даун-тауну?