Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Rado Barss, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAdm.
-
🚀 ПРЕДСТАВЛЯЕМ НОВОГО AI-АССИСТЕНТ В TELEGRAM! 🚀 🤖 Он имеет доступ к последними версиями ChatGPT 4 и Midjourney 5.1, созданными для естественного общения. 🔥НО ЭТО ЕЩЕ НЕ ВСЕ! В бота добавили технологию Stable Diffusion для генерации изображений. 💎 Для наших платных пользователей мы открываем доступ к 10 текстовым AI и 20 AI для генерации изображений. Больше инструментов, больше взаимодействия! ➡️ ДОБАВЬТЕ AI-АССИСТЕНТА СЕБЕ В TELEGRAM! ✅ @ChatikGPTrobot
-
Who's down to buy cp
-
Доброго ранку Поділіться контактами україно- російськомовного стоматолога з приватною практикою недалеко від даунтауна
-
Привіт Де можна орендувати машину в Торонто на 2-3 дні?
-
Подскажите, если пользоваться гугл пей при оплате проезда в автобусе и пересадке в метро, будет отдельная оплата каждого проезда или снимет один раз, если это будет в течении 2х часов?
-
Вы повысили репутацию Andrii на 1. Репутация: 63 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Понял, спасибо
-
Сертифицированный переводчик Игорь Исаев с радостью поможет вам с переводами с любого языка для: 🇨🇦 иммиграции (IRCC, IRB, Passport Canada) 🇨🇦 образования (WES, IQAS, ICAS) 🇨🇦 вождения (DriveTest, SAAQ, MPI) 🇨🇦 работы (University of Toronto, PEO, OCT) и любых других нужд. Также доступна услуга легализации документов для Украины, России и других стран "под ключ" 🔑 Обратиться: [email protected] , оставить заявку тут, или написать Игорю в Telegram. По промо коду TORONTOCHATIK2 действует скидка 🔥 #реклама
-
Привіт усім. Прошу підтримки в розвитку свого маленького блогу. Блог новий та дуже потребує росту. Дуже надіюсь на підтримку Українців, Українки. Буду більш за все вдячна за підписку а також лайк чи комент? Щиро вірю у вашу підтримку. www.youtube.com/watch?v=16NM5TFu9jU
-
Ребят... Тут таке діло... Мені не вистачає 1500грн на те щоб купити подарунок... Дівчині... Мені не вистачає.... А в неї др... допоможіть, будь ласкаа.... Це дуже важливо для мене, щоб зробити їй приємний подарунок.. Допоможіть будь ласка 🥺🥺🥺 Зарплата лиш в кінці місяця,..
-
Важко пояснити специфіку роботи людині яка навіть не уявляє що робить геодезист. Тому він і думає шабашки це регулярна тема. Це сантехнік може після роботи поїхати комусь трубу покрутити, чи кран поміняти. А тут не все так просто. Тим паче що професія підпадає під державне регулювання. Геодезист не може по тихому піти комусь зробити розмітку не маючи доступ до даних проекту по якому працює, іноді дані можуть мати статус службового доступу або державної таємниці, але то вже інше. Тому про додатковий "тихий" підробіток це фантазії.
-
I am from Algeria, a topographic technical surveyor, looking for a work contract. Is there any help?