Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Он же в следующем году только
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста где сейчас можно хинкали поесть?
-
Шукаю кімнату , район етобіко північний йорк, йорк з 14 числа по 1 число Дякую
-
Ищу соседку в соседнюю ком-ту, в центре ☺️ пишите в личку 🙌
-
Вы повысили репутацию Valera Kharechko🇺🇦🇨🇦 на 1. Репутация: 1 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Спасибо 🤝
-
Робота в Америке на траке від А до Я 1 Программа U4U 2 Зустріч в Аєропорту 3Поштова адреса в USA 4 Житло 5 Виготовлення початкового пакет документів ( дозвіл на працю, SSN, банк, мед. страхівка) 6 Водійське посвідчення на легковий автомобіль 7CDL школа 8 Працевлаштування Консалтингова компания Рукрутінгова компанія АвтоШкола CDL Наших офіси : Украина : Київ Польша: Перемишль Англия Лондон Ирландия Дублін США Філадельфія , ЧIкаго ✍ ПИСАТЬ СЮДА 👉 @mantrackusa
-
Борис Ануфриев, массовый флуд в чатах запрещен! Не отправляйте несколько сообщений в чаты единовременно. Если вы хотите разместить рекламу, обратитесь к одному из администраторов: @ChatikRobot
-
2 тижні+- з моменту приїзду
-
Добре
-
Я через те питаю що не вірю,і на офіційному сайті немає такої інформації
-
Ольга якщо отримаєте якусь інфу дайте знати
-
Так вона просто запитала
-
Я тоже можу сказати що виплату можна получити не приїжджаючи в канаду, ви повірите?
-
Чесно не знаю, вони мене запитали бо їм хтось сказав так
-
джерело скиньте
-
Звідки інфа?
-
Доброго дня, можливо хтось щось чув на тему виплат у 3000$, мої знайомі планують їхати по візі CUAET у кінці грудня -початку січня і дістали десь інформацію що виплати будуть надходити лише через 1,5-2 місяці по приїзду до Канади,чи то може бути так?
-
Робота в Америке на траке від А до Я 1 Программа U4U 2 Зустріч в Аєропорту 3Поштова адреса в USA 4 Житло 5 Виготовлення початкового пакет документів ( дозвіл на працю, SSN, банк, мед. страхівка) 6 Водійське посвідчення на легковий автомобіль 7CDL школа 8 Працевлаштування Консалтингова компания Рукрутінгова компанія АвтоШкола CDL Наших офіси : Украина : Київ Польша: Перемишль Англия Лондон Ирландия Дублін США Філадельфія , ЧIкаго ✍ ПИСАТЬ СЮДА 👉 @mantrackusa
-
У меня похожая история с визой. От звонка процесс быстрее вряд ли пойдет, они просто такие медленные
15 Feb 2023, 06:05
67157/90508
9 minutes ago