Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Всем привет, подскажите адекватную ночную парковку на Ниагаре, не за все деньги мира, отель предлагает за 100кад 😢
-
🤣🤣🤣
-
Понял, вообщем буду искать уже на месте :) ночная парковка там тоже есть?
-
Value Village
-
Это понятно. Но зачем стремиться работать нелегально? Это непонятно. Вам конечно решать, но вы все таки подумайте о риске. Если у вас есть work permit - ищите любую работу, но легально.
-
2627 онлайн Кто-то подскажет, нет?
-
Как правильно пишется слово устроем ? Через е или и в последнем слове? Для меня русский не родной, поэтому спрашиваю
-
Люди хай. Тусовку давайте устроем. Поболтаем про жизнь в Канаде
-
Sdayu kvartiru v downtowne na odin mesyac. V yanvare luchshe no esli nuzhno rano soobshite. Odnakomnatnaya. Message me for more info
-
Аренда Авто Дубай 🇦🇪 Пишите в л.с предложим лучшие варианты автомобилей: - аренда авто на время отпуска; - аренда автомобилей на деловую поездку; - долгосрочная аренду автомобилей. Встретим в аэропорту 📍
-
Привіт всім! Сподіваюся, у вас все добре. Я хотів зв’язатися з нами та дізнатися, чи шукає тут хтось на повний чи неповний робочий день посаду асистента з обробки даних/заробітної плати. Ця можливість дозволяє гнучко організувати роботу з дому. Ключові деталі: - Тип роботи: - Посада: помічник із обробки даних/заробітної плати - Розташування: віддалене (відкрите для заявників з будь-якого місця тут у Канаді 🇨🇦 ) - Вартість: безкоштовно - Безкоштовне навчання - Компенсація: 18 доларів США за годину за повний робочий час, щотижнева оплата - Пропоновані переваги: медичне страхування, короткострокова та довготривала непрацездатність, час відпустки, гнучкі дні та бонусна програма для працівників - Попередній досвід не потрібен Якщо вам цікаво дізнатися більше про цю можливість, надішліть мені повідомлення. Дякую тобі!
-
«устроим». И в конце.