Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
$$$🚀🚀🚀 РАБОЧИЕ МЕСТА 🚀🚀🚀$$$ без документов и SSN В СЕРВИСАХ ДОСТАВКИ И ТАКСИ 🚕 Наша группа в шапке профиля . Пишите , буду рад помочь вам 🤝
-
💙💛
-
Я вже зрозуміла, дякую)
-
Что бы открыть благотворительный фонд в Канаде
-
Наталія, бо таке рішення було прийнято урядом Чехії . Чому саме в лютому це теж саме що я вас запитаю Чому Вас звуть Наталія? Бо батьки так вирішили. Так вирішив уряд Чехії
-
🤦♂️
-
Щось мені здається там не wp потрібен, а саме sin для отримання допомоги. Але наврядчи їм відкроють банківський рахунок без wp
-
Hello everyone. I'm ready to buy USDT for cash CAD in Toronto. Ready to come around city. Only personal meet. Suggestions in dm.
-
Дякую ))
-
Легко, люди могли передумати, змінились обставини. У офіцера немає мети не дати WP, Канада зацікавлена в робітниках, і поки програма діє, всі бажаючі можуть працювати.
-
Всім їдуть на зустрич, якщо офіцер питає чому не поставили галочку, можна сказати що думав що війна закінчется раніше, а не зараз хочу лишитися в Канаді. Я не чув щоб комусь відмовляли, навіть якщо приїхали по візітор віза
-
Це легко отримати таким чином ворк перміт ? Чи не всім так легко його видають?
-
Які підстави його НЕ брати? Чим він заважає для відкриття юр особи? Щось сумніваюсь що туристу навіть з sin номером дозволять відкрити фірму
-
нужен sin для открытия юр лица. ворк пермит не нужен
-
Можливо. Суть запитання була а тому чи можна а не для чого !?
-
Denis
-
Яка вам різниця чи кошти хоче забрати чи прилетіти і робити на роботі, наш народ всюди видно сують все всюди куди не треба
-
Дивно, но ок
-
можно. тем более некоммерческую
-
Не дадут туристу sіn. Нужно быть гражданином, постоянным или временным резидентном. Work permit даёт temporary resident и всё тут.
15 Feb 2023, 06:05
70863/90324
about an hour ago