Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Да хотя бы просто вернуть за покупку некачественного продукта деньги
-
А вот это вряд ли))
-
Запрошуємо українську спільноту міста Калґарі приєднатись до мітингу в підтримку військовополонених «Не мовчи! Полон вбиває!» росія не хоче повертати своїх громадян, тому призупинила обміни. Наразі, за даними Мінреінтеграції, росія тримає в полоні 4 337 українців, більшість із яких - військові. Мета заходу – нагадати про українських військовополонених, зокрема захисників Маріуполя, які понад 1,5 року перебувають у російському полоні. Мітинг спрямований на привернення уваги суспільства та всього світу до полонених, яких просто зараз росіяни катують і вбивають лише тому, що вони захищали Україну
-
Привіт усім, з приємністю запрошую на БЕЗКОШТОВНЕ ГРУПОВЕ ОНЛАЙН ТРЕНУВАННЯ!) Тривалість лише 30- 40 хвилин , без жодного спорядження та без страху - у відгуках можна прочитати в якій приємній атмосфері це все відбувається!) Оберіть годину та напишіть мені ❤️
-
продавал товар на ebay, кто-то купил еще месяц назад , а я не увидел и забыл . Заказчику вроде как вернули деньги , а у меня на счету какие-то деньги отображаются, кто шарит может написать в лс ? И если они доступны к выводу , помочь с выводом ( заплачу 50 $ )
-
Здравствуйте. Возможно кто то знает аналог таблеток canephron в Канаде? Спасибо 🙏🏼
-
Кому нужны права украинские с опытом, чтобы получить gfull
-
maps.app.goo.gl/SKNjZX8741cSwc2G7
-
Здравствуйте, поставьте пожалуйста одну звезду в гугл мэпс. Это Ветеринарная клиника, мы там делали документы для нашей собаки, для Ирландии. Как оказалось они неправильно заполнили доки, я заплатил 380CAD за это. Собаку, по прилету забрали на карантин, на 21 день! Теперь я еще должен за карантин 800 евро заплатить. Написал письмо с e-mail где мы раньше с ними общались, ответа нет. Хотя я попросил помочь переделать документы правильно и отправить факсом.