Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Хотя мой инструктор тоже удивилась.
-
Супер
-
На передачу после фэйла?
-
Я сразу записывался не ожидая месяц или два
-
RBC работают по сб
-
Суббота
-
RBC
-
Доброго дня, мене звати Артур, якщо вас цікавлять машини в кредит та ви би хотіли поговорити про умови кредитування, річний процент, перший внесок і тд, якщо ви не розмовляєте англійською це не проблема, пишіть мені у телеграм або за номером телефону 4379971158
-
Кому потрібна РОБОТА пишіть в ЛС. Оплата: 18$ за годину. Вік: 18-45 Жінки та чоловіки. Потрібен діючий Work Permit. Сфера Security.
-
Всім добрий вечір, на разі шукаю роботу в Торонто. Буду вдячний за будь-які пропозиції чи рекомендації куди варто звернутися щоб не втрачати час дарма. Англійська на рівні upper intermediate. Заздалегідь дякую вам за допомогу
-
Всем привет, есть бармены которые работают в даунтауне пожалуйста отпишитесь в лс .Нужна ваша помощь!
-
Ищу моделей на перманент и наращивание ресниц для портфолио ☺️ www.instagram.com/_alenchik_pmu_lashes_?igsh=M3MzNW9nZngydXAz
-
Доброго вечора,підскажіть хто мав справу з кредиткою,якщо я поповнив до due date повністю після цього можна нею користуватись?
-
Куплю USDT 5-10 тыс. Курс Google. Наличные. Личная встреча. Vaughan
-
Нет, Testament
-
можно и до пополнения пользоваться, главное к due date сделать платеж минимум на ту сумму, которую вам выставили в statement
-
Exodus?
-
Вітаю. У Торонто на один день. Підкажіть, будь ласка, що цікавого можливо подивитись?
-
Всем привет! Ищу хорошую школу или сильного учителя по англ. мой уровень B2 - C1. Нужна подготовка конкретно к CELPIP кто что может посоветовать? Не по слухам а через что сами проходили желательно.
-
у кого можно снять дом под тусовку ( ответственность за уборку берём на себя ) ? бюджет есть
15 Feb 2023, 06:05
74472/90807
15 minutes ago