Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
На Jane Station є хлопчина, в сірій курточці та червоній шапці, попитайте в нього.
-
Это только для виду бесплатно 🤣
-
Доброго дня!Хтось получає виплати в Онтаріо для інвалідів?
-
Привіт ✌️ Хтось прилітав з дитиною 16 років, в якої visitor visa CUAET? Який permit видають в такому випадку: study or work? Дякую
-
Хз як в канаді , а в Європі є
-
Кто имел дело со штрафами ? Я хочу подать апелляцию как мне это сделать ?
-
/ad
-
Дарья наставник, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
А питали щось, чи просто без питань 2 видали?
-
🔥🤝
-
I Work, i study дали обидва
-
Ми отримували в Калгарі і вже майже два роки тому, треба на це вважати. Офіцер був як тут кажуть із first nation, спитав що ми плануємо робити в Канаді і що ми хочемо отримати. Син сказав, що буде навчатись в школі і хоче підробляти працювать. То він повернувся нам з WP, а йому із тим, і з тим.
-
Дякую
-
❤️We are a young and energetic team that started a cleaning company. After moving to Canada, we brought the ideas of cleanliness and freshness to the heart of Toronto. Our mission is to create order and convenience by providing professional cleaning services.
-
Ребята, если подаешься на продление work permit, нужно ли заново проходить medical exam если я его делал 1,5 года назад? За ранее спасибо.
-
Привет:) У нас требуются новые сотрудники в сфере строительства деревянных домов 🏘️ Если у вас есть опыт в стройке любого типа и вы умеете работать с инструментом🛠️ - напишите мне! Если вы имеете опыт работы с бензопилой - вы наш приоритет💡 За любой дополнительной информацией пишите:)
-
У кого есть андроид, который считывает nfc чип для входа в дию по заграну? Нужно войти, а с айфона не получается. Готовы подъехать с женой)
-
При смене провинции нужно менять хелз карт? Может кто-то знает
-
Вы повысили репутацию Sasha на 1. Репутация: 2 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Спасибо
15 Feb 2023, 06:05
76462/90479
about an hour ago