Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
locations.cibc.com/?locale=en_CA это по одному из банков Много отделений работают по субботам и воскресеньям в разных районах в разных банках. Кроме Гугла никто не поможет. Ищите на google maps Запрос 'bank branch" Время и дни работы там есть А в чем противоречивость информации с Гугла?
-
Дякую за інформацію. Суперечливість в тому, що гугл мапс подають одні відділення певного банку зачиненими на вихідні, а інші того ж самого - відчиненими. Наскільки я знаю, політика банків щодо годин праці - це корпоративна норма. Тому для мене дивно, що в одного і того самого банку якість відділення на вихідні працюють, а якісь ні. Ба більше, інформація в гугл мапс знаходиться у вільному редагуванні у великій кількості випадків
-
Лариса, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAdm.
-
Привіт всім . Хлопець шукає роботу на будову. Має досвід , можливо хтось має якісь пропозиції буду вдячна
-
⚡️⚡️⚡️Продам ⚡️⚡️⚡️ Philips Lumea BRI977/00 Cordless 9900 Series IPL Hair Removal with SkinAI + В подарунок Philips Epilator Series 8000 Wet & Dry Epilator, BRE720/14🔥🔥🔥 Ціна за все 550!
-
✠ ✠ ✠AL✠ ✠ ✠, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAdm.
-
⚡️⚡️⚡️Продам ⚡️⚡️⚡️ Philips Lumea BRI977/00 Cordless 9900 Series IPL Hair Removal with SkinAI + В подарунок Philips Epilator Series 8000 Wet & Dry Epilator, BRE720/14🔥🔥🔥 Ціна за все 550!
-
Вы повысили репутацию 55431 на 1. Репутация: 1 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Здається кімната в приватному будинку на тривалий термін для пари. Район Кіплінга. Вартість 1150$+ком. Послуги. Деталі в приват
-
Не могли бы вы мне подсказать конкретно куда обратиться и вообще дорого ли это стоит