Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Так и есть
-
Выгодно купить билет на самолет, и забронировать отель в любой точке мира, теперь не проблема! chatik.world/go - подберет лучшие цены и условия, добавляй в закладки, чтобы не потерять!
-
Всем привет! Кто-то хочет поиграть сегодня днём в теннис? 🎾 Есть 2 ракетки и мячики Downtown
-
Путешествие начинается здесь!🌄 Готов отправиться в незабываемое путешествие? Напиши боту и получи персональные рекомендации по маршруту, отелям и местам для посещения.
-
🚀 Займаємося комплексним інтернет маркетингом та разом з командою ми допомагаємо підприємцям залучати нових клієнтів та розвиватися через соціальні мережі💰📈 🎯Надаємо такі послуги: 🔹 Налаштування реклами на Facebook, Instagram; 🔹 Налаштування Google реклами; 🔹 Розробка та створення веб-сайтів; 🔹 СММ; 🔹 Розробка ChatBotів; 🔹 Консультації. 🎁 Діє АКЦІЙНА пропозиція до кінця місяця на ведення нових проетів🔥 📩Якщо цікаво залучати постійний потік нових клієнтів, пишіть кодове слово "ТРАФІК", та ми проведемо для вас консультацію @TarasTargetolog
-
Доброго дня! Мене звати Роман, і я спеціаліст з мануального масажу. У моєму арсеналі - класичний масаж, розслабляючий масаж, антицелюлітний масаж і лімфодренажний масаж. Я надаю свої послуги в салоні (H&N beauty studio), також маю можливість проведення масажу у вас вдома, в зручий для вас час. Не соромтеся звертатися до мене для запису чи додаткової інформації. Дякую! Мій номер телефону: +14372321878
-
НЕВЕДІТЬСЯ НА ЦЮ ЖІНКУ, ВЗЛАМУЄ ТЕЛЕГРАМ , ПРОСИТЬ ВАШ НОМЕР І ДОПОБАЧЕННЯ
-
Скільки разів вас взламала? 🌚
-
Звати її Юляша
-
Повідомлення видалила