Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Вы повысили репутацию Vlad на 1. Репутация: 44 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
В Канаде очень распространены Summer Camps - организовываются в школах, спорт секциях, community centers. Есть много мест куда можно записать детей на волонтерство. Мой сын волонтерил в spirit of math, был в летнем лагере от ramac swimming. Ищите в интернете: summer camps, summer activities, summer volunteering
-
Всім привіт👋🏻 Я працю від забудовника і хотіла запропонувати, можливо комусь буде цікаво: 🌟 Безкоштовний семінар для покупців першого житла в Торонто! 🌟 Запрошуємо всіх, хто проживає в Торонто, на безкоштовний семінар для тих, хто вперше купує житло. 📆Захід відбудеться в Міссіссазі 19 червня 18:00-20:00 ✍️ Кому цікаво і хто мав би бажання долучитися, напишіть будь ласка в особисті я зможу дати більше деталей Гарного всім дня ✨
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. можемо по відео поговорити якщо не вірите .безглузда ситуація, но справді дуже потрібно терміново! ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ! БУДЬ ЛАСКА , НАПИШІТЬ МЕНІ В ОСОБИСТ ПОВІДОМЛЕННЯ!!!
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. можемо по відео поговорити якщо не вірите .безглузда ситуація, но справді дуже потрібно терміново! ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ! БУДЬ ЛАСКА , НАПИШІТЬ МЕНІ В ОСОБИСТ ПОВІДОМЛЕННЯ!!!
-
Всем привет! Завтра в 10:00 еду в Barrie , обратно возвращаюсь вечером, выезжаю из Midtown. Пишите если кому интересно .Плата символическая.
-
Ada Kol, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.