Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Τребуются ρабοтниκи свοбодный гρафик οт 7000+ р в день
-
100 за права g1, 16 $ за кажду попытку сдачи
-
Tatiana Pavlishena, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAdm.
-
Bayraktar⸙ꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋ⸙ꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋwrote on 14 Aug 2024, 19:02 last edited by16 или 6?
-
Так 100 чи 160 ?)
-
Зайди на сайт драйвтеста и посмотрите сколько что стоит.
-
Щось по середині хай буде
-
106$ пластик +первый тест, каждый следующий тест 16$
-
Только что сдал на g1, просто проходите бесплатные тесты и запоминаете ответы Я их даже почти не проходил, сдал со 2 раза, ошибся на лишениях прав 3 раза и на скорости
-
Ищем девочку в комнату на подселение 1100 Sherbourne метро в 2 минутах пешком В доме есть зал / патио / bbq / study / party room Пишите в лс
-
Трейдинг | Продажа, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
❗️❗️❗️ПРОДАМ❗️❗️❗️ 💸 USDT 💸 Курс зависит от биржи, количества и вашей валюты. Доп информация в ✍🏻📩
-
Вірно
-
Тож треба платити в самому місці здачі чи як?
-
Просто коли я реєструвалась на g2, то з мене не взяло гроші
-
Так
-
А коли після g1 здаеш на g2, то теж треба платити?
-
Оплата за здачу тесту G2 в Онтаріо може здійснюватися як онлайн, так і на місці: 1. Онлайн: Ви можете оплатити онлайн через сайт ServiceOntario, якщо бронюєте тест через інтернет. Підтвердження оплати та бронювання тесту ви отримаєте на електронну пошту. 2. На місці: Якщо ви бронюєте тест особисто в центрі DriveTest або приїхали на місце для здачі тесту, ви можете оплатити безпосередньо там. Зазвичай приймаються кредитні та дебетові картки. Рекомендую перевірити методи оплати та наявність місць для тестування заздалегідь.
-
В Онтаріо, якщо ви здаєте тест G2 і у вас вже є G1, ви повинні сплатити наступні збори: 1. Тест G2: Зазвичай плата за здачу тесту на водіння (G2) становить близько $53.75 CAD. 2. Випуск водійського посвідчення: Після успішного складання тесту, плата за видачу водійського посвідчення G2 зазвичай становить близько $90.00 CAD. Отже, загальна сума, яку вам потрібно заплатити, буде приблизно $143.75 CAD. Ці ціни можуть змінюватися, тому рекомендую перевірити актуальні збори на офіційному вебсайті МТО (Ministry of Transportation of Ontario).
-
Головне що здав🤝
15 Feb 2023, 06:05
84138/90324
about 7 hours ago