Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Вітаю! Із 01.05 звільняється невелика квартира (кімната, кухня, ванна). До метро Eglinton east 10 хв пішки. Оплата 1450$. Людина повинна мати довідку з роботи, або гаранта. Кому цікаво пишіть в приватні повідомлення.
-
Знаю,що такі питання вже були,але я на них не звертала уваги,бо була впевнена в тому,що я сюди прилечу на довгий період,але я розумію що мені тут просто некомфортно і я не бачу тут свого розвитку тому в мене якісь великі сумніви є, чи варто мені тут лишитися, чи повернутися назад до свого старого життя(де я в принципі заробляла непогано для себе,але морально втомилася від тієї роботи тому вирішила спробувати тут,але я просто розумію,що тут в мене перспектив менше на майбутнє ніж в Польщі наприклад. Я навіть не знаю,можливо ви щось порадите? Підкажіть якісь причини тут залишатися? Чому Канада так подобається емігрантам і чому тут всі так хочуть жити? (Я в принципі буде багато вивчала це питання,але хочеться якось почути вашу особисту думку про Канаду)😅😅(плізз тільки без хейту)
-
Пишіть в приватні повідомлення
-
Тебе по вкусу, выбор есть, можешь себе и таких найти, не проблема братан)
-
Мы просто не знаем в какой сфере вы работали, чтобы давать советы. Кто среднячком был в Украине, и среднячком тут ему лучше будет. Кто в Украине был целый программист или целый моряк с офисом в Канаде, тут становится всего лишь программистом и всего лишь моряком.
-
-
Я прекрасно понимала,куда я лечу,что тут денег я не буду зарабатывать так ,чтобы откладывать и не смогу тут учиться,а только работать и работать и учить постепенно английский язык в англоязычной среде,но я в принципе ответила сама на свой вопрос,но я боюсь сделать неправильный выбор и пожалеть о том,что я отсюда улечу