Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Привіт усім. Прошу підтримки в розвитку свого маленького блогу. Блог новий та дуже потребує росту. Дуже надіюсь на підтримку Українців, Українки. Буду більш за все вдячна за підписку а також лайк чи комент? Щиро вірю у вашу підтримку. www.youtube.com/watch?v=16NM5TFu9jU
-
Ребят... Тут таке діло... Мені не вистачає 1500грн на те щоб купити подарунок... Дівчині... Мені не вистачає.... А в неї др... допоможіть, будь ласкаа.... Це дуже важливо для мене, щоб зробити їй приємний подарунок.. Допоможіть будь ласка 🥺🥺🥺 Зарплата лиш в кінці місяця,..
-
Важко пояснити специфіку роботи людині яка навіть не уявляє що робить геодезист. Тому він і думає шабашки це регулярна тема. Це сантехнік може після роботи поїхати комусь трубу покрутити, чи кран поміняти. А тут не все так просто. Тим паче що професія підпадає під державне регулювання. Геодезист не може по тихому піти комусь зробити розмітку не маючи доступ до даних проекту по якому працює, іноді дані можуть мати статус службового доступу або державної таємниці, але то вже інше. Тому про додатковий "тихий" підробіток це фантазії.
-
I am from Algeria, a topographic technical surveyor, looking for a work contract. Is there any help?
-
🤔 так когда нестабильные доходы становятся регулярными он становятся стабильными
-
🕵️♀️ В поиске партнероv в сферe заработка на разнице курса цифровoй валюты🪙 Предoставляю способы 3аработка от 15% в суткu🫰 Мой uнтерес % от прибылu, без оплат с вашей стороны напереd 👮♂️ Все легально и на прозрачных условuяx 🔎 Если заинтересовало Пишите в личныe сообщения📩
-
I never expected this, All thanks to this plantform for turning my $500 to $5000. Initially I thought it was fake but now I know you are real and legit. I recommend everyone to invest with him
-
Ты сказал про себя что у тебя нет второй работы, я написал про себя, что у меня есть
-
Your company is Really trusted to make investment on myself invested $ 7000 and I made a profit of $ 70,000 in just 2days , I was so happy because I have not seen this before that's why I'm introducing all my friends and others to this very company . Results Is Sure ,
-
Разговор идет про меня. 🤔 ты чет потерялся
-
Разговор идёт про человека инженера, в его работе нужно его личное присутствие. Я ещё не видел, чтобы уровень перекрытий сам выставлялся везде они лазят по конструкциям и крутят своими руками. То что ты там мутишь не выходя из дома это не работа в канадской фирме
-
Вроде как до этого сообщения ты вполне разумно изъяснялся ))
-
Кто тебе мешает? Я работаю перед работой украинскую работу, потом канадскую работу, по вечерам и выходным свои проекты