Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Онлайн на сайте по получению SIM number
-
http://Canada.ca/ukraine-financial-assistance/
-
Вітаю всіх!👋😊 Мене звуть Катерина і я SMM спеціаліст. З задоволенням пропоную свої послуги з створення та управління сторінками у соціальних мережах для вашого бізнесу. З моїм досвідом та креативним підходом до контенту ми зможемо збільшити онлайн-присутність вашої компанії та залучити нових клієнтів. Давайте разом зробимо ваш бренд помітним і успішним у соціальних мережах!🤩
-
Приветствую, я Олов Торвальдс, аффилированный маркетолог в Universal Banks. universalbanks.com Мы предоставляем безопасный метод увеличения вашего богатства при минимизации торговых рисков за счет инвестиций в активы, которые приносят постоянную доходность, будь то ежедневно, еженедельно или ежемесячно. DM, чтобы присоединиться к нашей команде.
-
⚠️ 👤 Ivan начал голосование за бан 👤 Olov Torvalds Проголосовавшие за бан: Ivan , Andrey Zakusilov , Volodymyr
-
Вітаю! Я - косметолог. Працюю в дерматологічній клініці недалеко від метро Lawrence W. До мене ви можете звернутись по різним питанням по догляду і ми разом з вами зробимо вашу шкіру гарною і доглянутою. ✨Обожнюю допомагати людям ставати ще красивішими ✨🤍 416-839-4742
-
Ребят, привет) продаю очень классный увлажнитель воздуха - пользовалась всего 3 раза, но поняла, что он мне не нужен 🥲🙃 30$ Кому интересно- пишите в личные. Сброшу все фотки 😇