Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Ссылку в личку кинь, если реально такое есть. Там за 35 есть тариф вообще без Гб. Единственный плюс телуса перед пабликом это возможность вторую линию взять
-
Хочешь разместить рекламу быстро и без лишних заморочек? Бот для автоматической покупки рекламы уже здесь! Оплата и размещение — в пару кликов! Пробуй прямо сейчас: @SalesCHATIKbot
-
Привіт Торонто! Мене звати Яна,я професійний барбер з великим досвідом. Спеціалізуюсь на класичних та сучасних чоловічих стрижках, моделюванні бороди та догляді за волоссям. Моя мета — допомогти кожному клієнту підкреслити його стиль та впевненість завдяки індивідуальному підходу та якісним послугам. Досвід роботи в Україні,Польщі та Канаді дозволив мені розвинути навички та зрозуміти вподобання клієнтів з різних культур. Я завжди стежу за новітніми трендами та техніками, щоб запропонувати вам найкращий сервіс. www.instagram.com/tkachenko1412/profilecard/?igsh=MTVlZGM5a241ajI0cA==
-
У роджерса есть 100 гб за 40$, но это без налога, как я понимаю
-
Анна, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Yana Barber Toronto🇨🇦🇺🇦, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
люба, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.