Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
У мене колега з роботи віддає 1300 в місяць за кімнату в дуоіфусгвтній квартирі з спільною ванною, де немає пралки та сушки у самій квартирі, я мовчу за мікрохвильову та посудомийну машину
-
И снимать жилье, которое тут на год минимум, нужно очень и очень обдуманно. И соответственно нужно брать все факторы. Район, ближе к работе а не к центру. Размер жилье, соседи, лендлорд, парковка, коммуналка, бытовая техника.
-
Очень жаль вашего коллегу ) Нужно очень обдуманно выбирать жилье.
-
Тому, повірте, коли я казала про комфорт, я враховувала і ці фактори теж
-
🇺🇸Hello everyone! I am an English language tutor, I have experience in teaching adults from beginners to Advanced. I can give you speaking practice, help you reduce your accent, enrich your vocabulary as well as I can help you with preparation for international exams TOEFL/IELTS My English is C1 near native. Feel free to write me if you want a first free lesson Набираю группу Elementary (до 4 учеников) Веду Телеграм канал для практики английского для своих учеников Пишите для записи на пробный урок
-
До речі так, у даунтауні
-
Это неправильно поставленный вопрос
-
В своей стране люди говорят на языке на котором хотят
-
Говорила* Більшість людей не розуміли що на сході триває війна з 2014, і що тепер закривати очі на війну яка розтягнулася на всю територію України ? жити в своїй країні та спілкуватися власною мовою, а не мовою сусідньої держави -терориста ? Наприклад, чи бачили Ви колись щоб більшість поляків розмовляли німецькою мовою ? Спілкуючись українською Ви допомагаєте економіці держави. Що більше людей спілкуються українською, то більша потреба в іноземних компаній адаптувати свої продукти під нашу мову. Будь ласка тримайте при собі своє російське , якщо воно вам таке цінне, але не говоріть , що це нормально, це не нормально!
-
Kirill English lessons, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAsia.
-
Опять эти интеллектуалы, считающие своим святым долгом доказывать в телеграм чатах кому и как нужно общаться
-
Не знаю что это
-
Вот мы и говорим. На том языке на котором хотим.