Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
🏡Житло без робочого контракту та кредитної історії Шукаємо на підселення 1 людину (або пару) у окрему кімнату у 2 кімнатну квартиру, район Regent Park (Downtown). CAD $1550/міс (+завдаток 1 місяць). Кімната вже вільна і можна дивитися. Що надаємо: - Окрема кімната з двоспальним ліжком, та невиликим гардеробом. - Окрема вбиральня з душем. - Дорогий і якісний матрац, і взагалі в квартирі якісні меблі і хороший ремонт. - Квартира повністю мебельована, є вся необхідна техніка, посуд та інше, докупляти нічого не потрібно. - З квартири вихід на велику власну терасу, де завжди тусуються білки. - Спільний living room. В домі є (безкоштовно): - Тренажерний зал. - Кінотеатр на 9 осіб. - Гральна кімната. Ми сімейна пара 36 і 34 роки.
-
Дівчата привіт . Срочно шукаю модель на процедури: кератин,ботокс. Оплата лише за матеріал. За детальною інформацією в особисті повідомлення North York www.instagram.com/sdill.keratin/
-
Могу дать номер
-
I am looking to sublet my place for May 1st to August 30. Everything is furnished. If you need the place for a longer period of time, I am flexible to accommodate. It's 1 bedroom + 1 den. Please message me at 437 999 9639 if you know anyone who might be interested. Thank you :)
-
💻КУРСЫ ПО ПРОГРАМИРОВАНИЮ 🖥 Доброго дня! Меня зовут Паша и я студент международной компьютерной академии . Знаю языки программирования Python, Html Css , занимаюсь изучением C++ , Так же разбираюсь в фоторедакторах Adobe Photoshop и Adobe Illustrator. Если у вас или у ваших детей есть желание освоить одну из программ или языков , то жду вас! Telegram : @w4q3r Discord : pavlo#6245
-
Поищите на агрегаторах на длинный срок . А потом позвоните в компанию и переспросите цену. Арендовать старую машину не стоит , можете попасть на ремонт.
-
Зависит от компании , но где то 200-300$ в месяц. Плюс ограничения на то что покрывается и в каком размере.
-
Ребята, всем привет! Хотела спросить, возможно у кого-то есть какие-то любые варианты работы(и part и full time) Осталась без работы, потому сейчас срочно ищу хоть что-то так как нужно платить за жилье, возможно кто-то что-то подскажет! За ранее спасибо🙏
-
+1 (647) 867-6906
-
Всем привет, был ли кто-то в украинском консульстве в последний месяц? Хочу задать пару вопросов
-
Тестдрайвовая машина должна быть застрахована автосалоном.