Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Rostyslav, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikAsia.
-
Дівчата, привіт! Таке питання. Я психолог та коуч. В Украіні я регулярно проводила групові зустрічі для жінок. Ми обговорювали різні теми з психології, працювали з емоціями та вирішували різні актуальні запити дівчат. Ніякої езотерики, тільки психологія) І от мені цікаво, був би такий формат цікавим та корисним для вас тут? Мені здається, що окрім корисності з самої психології, це ще дало б можливість будувати якесь коло спілкування. P.S. Я маю українську вищу освіту та ICF з коучінгу, що надає право працювати тут) Веду психологічну практику більше 6 років. Буду дуже вдячна за зворотній зв'язок🌷
-
Тобто ви маєте канадську ліцензію? Наскільки мені відомо тільки українська освіта не дає правл практикувати
-
Так, нажаль, не розумієте) Коучінг - це напрям психології, такий самий, як і психоаналіз, гештальт тощо. Просто ці напрями є класичною психотерапією, коучінг є консультуванням. Як психолог-консультант, якщо Вам так буде більш зрозуміло.
-
тут нічого про психологію немає.
-
The International Coaching Federation (ICF) is a non-profit organization dedicated to professional coaching.[4] ICF defines coaching as partnering with clients in a thought-provoking and creative process that inspires them to maximize their personal and professional potential.[5] ICF is an accrediting and credentialing body for both training programs and coaches.[4]
-
ну то при чому тут психологія, але можливо я чогось не розумію))))
-
Для коучінгу потрібен сертифікат ICF, який в мене є) Про що я і написала)
-
YMCA , сдала там тест и по результатам оценок меня определили в группу Academic IELTS на учебу онлайн 3 раза в неделю по вечерам через zoom . У нас попался очень хороший преподаватель , хожу не пропуская , и интересно , и информативно и познавательно .
-
Сбросьте ссылку, где Вы это прочитали) если несложно
-
По вопросам работы надо обращаться в частные агенства по трудоустройству - employment agencies
-
Я ходила в employment centre. Сказали что они государственная организация и не могут помочь людям у которых open work permit
-
Ибо все люди, с которыми я общалась, статьи, которые читала и прочее, говорят про необходимость сертификата с пометкой ICF) И он у меня есть.
-
Коучинг да, но работать психологом вы тут без лицензии и обучения не можете. Все же это немного разные вещи. Я даже зашел на сайт icf toronto, и не увидил там даже намека на психологию.
-
Хтось знає як відключити пожарну сигналізацію?
-
Вы повысили репутацию Video Manager на 1. Репутация: 1 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐