Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Хто йде завтра на концерт? 🤟 5'NIZZA в Торонто💙💛 ❗️ 13 серпня 📍The Opera House, 735 Queen St E
-
Привіт! Мрієте про татуювання? Шукаєте хорошого майстра в Торонто? Мене звати Олександра, і я готова обіграти будь-яку вашу ідею! Разом з вами ми створимо ескіз майбутнього татуювання або покриття Нижче я додаю свої роботи. Більше проектів в Instagram Напишіть будь ласка в дм чи мій інстаграм( instagram.com/bash.oleksandra?igshid=MTIyMzRjYmRlZg== ) або в месенджер та на мій email: [email protected] Мої роботи⬇️
-
reliable moving🚚 Toronto (GTA) Если у вас планируется переезд,то все заботы и его организацию лучше доверить нам📦 • Любая сложность • Любые погодные условия • Довольные клиенты 🤝 Наши услуги : -Мы сами складываем вещи в коробки и делаем это аккуратно и быстро. -Разборка мебели. -Упаковка мебели. -Упаковка и правильная перевозка бытовой техники. -Погрузка всех вещей в машину. -Транспортировка. -Выгрузка вещей, мебели бытовой техники из машины. -Подъём на этаж. -Помощь в размещении на новом месте. Звоните по номеру : 4375998965 Телеграмм : AlexeyXX
-
Я не по вашей теме. А вы давно прилетели? Сейчас селят еще в готель? Cuias ?
-
Дякую.Це вони все ще в аэропорту сидять?
-
Зрозуміла, дякую
-
Вот это цены(((
-
Кто то знает где развал- схождения можно сделать? И сколько оно стоит здесь?
-
Привіт всім, є 1 квиток на концерт Pantera сьогодні в 19:00, на Budweiser stage. Віддам БЕЗКОШТОВНО. Може хтось хоче піти за компанію.