Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Для авто туро
-
Вы повысили репутацию hellano на 1. Репутация: 9 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
⚠️ 👤 Vlad начал голосование за бан 👤 Василиса Проголосовавшие за бан: Vlad , GL
-
Ucheetel, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Всем привет! Подскажите, кто в IT сфере работает, QA Manual 5+ / Automation 1+ на какую ЗП ориентироваться сейчас можно и куда подаваться? И через что лучше искать/предлагать? Нынешнюю работу через LinkedIn нашел, но так как я сейячас на ней работаю мне не вариант на странице у себя постить "Ищу работу". Прошлый раз именно благодаря репостам записи с моим резюме на меня вышли рекрутеры. Так я уже около 100 раз отсылал резюме, и получил всего 2 ответа, оба - отказ.
-
Я летала. Перелет кондор, жилье арнбр
-
Вы повысили репутацию 2008 на 1. Репутация: 13 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
⚠️ 👤 Andrii начал голосование за бан 👤 Инна Проголосовавшие за бан: Andrii , Oleg Podmarkov , Dmitriy Boichuk , Vladyslav Toronto
-
Всем привет!есть кто в оквиле или беррлингтоне?где тут вечеринки бары ,клубы нормальные?
-
Повідомлення від Consulate General of Ukraine in Toronto: Шановні відвідувачі! З 15.11.2023 буде оновлено механізм авторизації під час запису до Е-Черги. Задля покращення доступу до консульських послуг, Вашої безпеки та боротьби з кібершахрайством запис в Е-Чергу МЗС відбуватиметься за умови електронної ідентифікації відвідувача, за допомогою е-підписів (на файловому, хмарному чи інших захищених носіях), Дія.Підпис та BankID НБУ. Електронна ідентифікація забезпечується через платформу ID.GOV.UA. Просимо Вас заздалегідь підготуватися до використання засобів електронної ідентифікації. • Як авторизуватися на ID.GOV.UA, як створити Дія.Підпис та що таке BankID НБУ - Ви зможете дізнатися на відповідній сторінці порталу МЗС - cutt.ly/queue-id • Крім Е-Черги, електронний підпис також надасть Вам можливість користуватися величезним переліком електронних послуг Порталу Дія - diia.gov.ua ! (!) Оскільки записи, створені у попередній версії Е-Черги, були перенесені до оновленої, ефект від впровадження нового механізму авторизації буде дещо відкладеним (в залежності від заповненості графіку Е-Черги в кожній установі). Просимо поставитися до цього з розумінням.