Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Продаю сигареты ниже рынка: Canadian. Продажа как оптом так и рознично . Доставка от 4-х блоков . Уточняйте о наличии , Торонто GTA
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , у кого є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео! ЯКЩО Є СУМНІВИ МОЖЕМО ПО ВІДЕО ПОГОВОРИТИ!!!
-
Я КЛЯНУСЬ СВОЇМ ЗДОРОВ'ЯМ ЦЕ ПРАВДА!!! БУДЬ ЛАСКА НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ!!!
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , у кого є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео! ЯКЩО Є СУМНІВИ МОЖЕМО ПО ВІДЕО ПОГОВОРИТИ!!!
-
⚠️ 👤 Олег Сірко - Забанен! Проголосовавшие за бан: Nastya , Andrii Против: Олег Сірко
-
Я КЛЯНУСЬ СВОЇМ ЗДОРОВ'ЯМ ЦЕ ПРАВДА!!! БУДЬ ЛАСКА НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ!!!
-
/ad
-
Подскажите, что это за документ «Proof of Work Eligibility». Это для UBER. Я им отправил Work Permit, но они написали что документ без фото, не подходит…
-
Мой Самец, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Всем привет, подскажите пожалуйста, при поступлении на работу заполняю формы: Federal Tax Election for Onboarding Province Tax Election for Onboarding Есть там отметка: For non-resident only Подскажите пожалуйста, держатели CUAET являются tax resident или нет?
-
Вы повысили репутацию Maxim Kozlov на 1. Репутация: 2 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Спасибо