Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
👑Katerinka👑, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Всем привет🙋. Меня зовут Катерина и я таргетолог. У вас есть бизнесс и вам нужно больше клиентов? Вы хотите, чтоб про Вас узнало больше людей? Я помогу настроить и запустить вашу рекламу в фейсбук и инста с гарантией на результат. За более детальной инфомаией пишите мне в ЛС.
-
Жена спрашивает какое жильё предоставляете. Какой социальный пакет. Какие бонусы
-
Вітаю друз! Сьогодні чудова, сонячна погода для поїздки на Ніагарський водоспад! Вирушаємо сьогодн, 23.03 о 15:00 з Міссіссауги,ще є вільні місця. У вас буде можливість побачити красу та велич водоспаду вдень та вночі. Заберемо вас за адресою та повернемо назад. Відео, фото та відгуки дивіться на нашій Facebook сторінці: www.facebook.com/NiagaraFallsTour24/ За деталями звертайтесь у приватні повідомлення або у телеграм: @niagara_falls24
-
Сначала предоплату мне. Чтобы я время свое тратил. Подъемные нужны
-
Всім привіт Ми шукаємо працівників жінок та дівчат на такі вакансії Збирання огірків Фасування одягу Пакування чаю Пакування ікри Покоївка та інші вакансії Багато міст Всі вакансії безкоштовні Кого цікавить пишіть
-
Привет! Кто нибудь проходил тест на security licence?
-
Инструктора можно взять за 150-250$, он и маршрут покажет и нюансы расскажет и машину свою даст для теста
-
Я в Instagram как zhenya_pirozhochek. Установите приложение, чтобы подписаться на мои фото и видео. www.instagram.com/invites/contact/?i=kb7cf25qg779&utm_content=w826r8
-
Всім привіт 👋 Підкажіть, будь ласка, чи можна буде податися на фін допомогу після 31 березня, якщо ворк перміт був отриманий раніше?
-
Oksana🇺🇦, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ