Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Привіт! Чи є ще в аеропорту Торонто кімната, де українські волонтери зустрічають по програмі CUAET? Я розумію, що програма CUAET вже призупинена, але можливо залишились якісь волонтерські активітіс, можливо хтось недавно прилітав до Торонто, напишіть будьласка в особисті. В мене вже є ворк перміт, а дитина (12 років), буде летіти до Торонто вперше по візі. Чи потрібно дитині якась реєстрація, отримання якихось паперів в аеропорту, якщо програма вже призупинена? Буду дуже вдячна.
-
Могу порекомендовать инструктора, я с ним с первого раза сдал
-
Можно в лс пожалуйста
-
Всім привіт ❣️ Терміново шукаю сусідку на підселення в окрему кімнату в бейсменті з 1го травня. Район North York (Bathurst & Steels). Ціна: СА$1100 / місяць (+плата за останній місяць оренди). Можливий торг. Комунальні включені у вартість. Без кредитної історії для новоприбулих українців ❗️ З радістю відповім на запитання в приватних повідомленнях 😉
-
Привет! Кто-нибудь на Postal Service 4го Мая идёт?
-
Шукаю 2х кімнатну квартиру. можливо хтось здає
-
Продаю візок Ціна 70 Забирати особисто St Nicholas st and Yonge
-
Тут такого не видел
-
Выгодно купить билет на самолет, и забронировать отель в любой точке мира, теперь не проблема! chatik.world/go - подберет лучшие цены и условия, добавляй в закладки, чтобы не потерять!
-
Иван, для того, чтобы иметь возможность писать в чат, решите эту капчу, выбрав правильный ответ
-
Добрий день, терміново шукаю роботу, на будь-яку позицію від офіціанта до помічника на будівельний об'єкт/лендскейп/збиральник меблів і тд (склад, касир). Англійська на рівні вище середнього, свого авто немає. Живу в районі High Park. Є досвід роботи офіціантом, барбеком. Невеликий досвід у сфері будівництва, руки прямі, фізично витривалий і спритний. Готовий почати якомога швидше. Дякую
-
Доброго денёчка 😌
-
Доброго денька)
-
Tetyana Al-Qadasi, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
︎AlexeyXX, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Roman Romanovich, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.