Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Вірно
-
Так
-
Оплата за здачу тесту G2 в Онтаріо може здійснюватися як онлайн, так і на місці: 1. Онлайн: Ви можете оплатити онлайн через сайт ServiceOntario, якщо бронюєте тест через інтернет. Підтвердження оплати та бронювання тесту ви отримаєте на електронну пошту. 2. На місці: Якщо ви бронюєте тест особисто в центрі DriveTest або приїхали на місце для здачі тесту, ви можете оплатити безпосередньо там. Зазвичай приймаються кредитні та дебетові картки. Рекомендую перевірити методи оплати та наявність місць для тестування заздалегідь.
-
В Онтаріо, якщо ви здаєте тест G2 і у вас вже є G1, ви повинні сплатити наступні збори: 1. Тест G2: Зазвичай плата за здачу тесту на водіння (G2) становить близько $53.75 CAD. 2. Випуск водійського посвідчення: Після успішного складання тесту, плата за видачу водійського посвідчення G2 зазвичай становить близько $90.00 CAD. Отже, загальна сума, яку вам потрібно заплатити, буде приблизно $143.75 CAD. Ці ціни можуть змінюватися, тому рекомендую перевірити актуальні збори на офіційному вебсайті МТО (Ministry of Transportation of Ontario).
-
Я со второго раза сдал
-
Единственное что, так это первый драйв тест за меня платила фирма, в которой я курсы вождения проходил
-
Хз,я онлайн платил, когда выбирал время теста. Не помню опции "заплатить на месте"🤷
-
Як здасиш купиш мені машину, дякую
-
По итогу регистрации
-
А ты и время выбрала? Там должен быть билетик на сдачу с штрихкодом или QR, уже не помню
-
Буде в тебе тоді як повезе, якщо на 100 більше доларів заплатиш не обанкротися
-
И не платил за повторный пластик с g1>g2