Vancouver,BC - CUAET
-
Підскажіть будь ласка треба перевезти outside patio, де можна замовити перевізників?
-
у меня, кстати, есть следующий вопрос. Я привез с собой мой тв-бокс, которые я использовал постоянно в Украине. он естественно настроен на всевозможные пиратские кинотеатры и просмотр фильмов и сериалов с торрентов. Как это регулируется в Канаде, можно ли его использовать. Потому что меня настращали что если провайдер это обнаружит, то большие штрафы вломят за нелегальный контент. кто нибудь в курсе?
-
Благодарю🌸🙏🏻
-
найдете легко. по пути на выход постепенно оформляя необходимый документы доберетесь до них. они почти у выхода.
-
Так, ми поки не подаємось на піар, не спішимо)
-
Мали консультацію з бугалтером. Дуже вірно все вище описано. Податки дійсно потрібно буде сплачувати. Також нагадую, що не вказати стороннього доходу не варіант, адже подаючись на пр ви будете показувати всі доходи в україні. Тому нагадую, не жартуйте з податками в канаді.
-
Благодарю Вас🙏🏻🌸
-
У них там целая стойка на несколько человек прямо в миграционном зале, куда Вас направят на получение ворк пермита. Там не пропустите. Либо сами спросите, если никто ничего не скажет, куда идти и что делать дальше.
-
Благодарю🙏🏻🌸
-
-
Пожалуйста если у кого есть контакті , советі, буду благодарна за помощь🙏🏻🌸
-
Как их найти в аєропорту? Первій раз в Ванкувере….прилетаю 22 сентября с собакой
-
Скажите пожалуйста есть ли волонтері в аєропорту по прилету?
-
Надо быть в Канаде 181 день в году и платить налоги. Тогда можно получить пр
-
Наскільки я зрозуміла то декларується абсолютно увесь дохід, який був отриманий починаючи з дня прибуття в Канаду. Потім вони там роблять свої перерахунки в залежності від розміру доходів, вирахувань, сплачених податків і так далі. Може бути що треба доплатити або може бути повернення надлишково сплаченого податку. Податки, що сплачені в Україні треба підтверджувати (явно якимсь перекладеним і можливо легалізованим документом з України). І до них має бути застосована Конвенція між урядами про уникнення подвійного оподаткування (там мають значення види доходів та ставки податків до цих доходів в двох країнах). Усі деталі треба вивчати, це верхньорівнево я склала собі таку картину
-
В Канаді сплачуете податки з того, що в Канаді заробили, але в декларації в кінці року вказуете дохід в Україні
-
Доброго вечора! Підскажіть будь ласка, чи потрібно реєстрація на вклейку візи? Чи можна привезти паспорти до візового центру Варшави без реєстрації. Дякую за відповідь.