Vancouver,BC - CUAET
-
1000 км від Ванкувера
-
Сама робота знаходиться в Elkford.
-
Чи комусь потрібна робота?
-
Дякую
-
Чи є при здачі теоретичного тесту на водіння українська мова?
-
тобто тільуи з цього навчального року, я вірно зрозуміла?
-
Стипендія надається 10 українським учням
-
Це тільки на цей навчальний рік? Мій вже почне навчатись в 11 -му в Келовні і знаю ще хлопчика, що йде в 11-ий йому це буде цікаво. Але на цей рік вже важко різко щось змінювати.
-
Ні , це реальність! Працюю координатором у даному закладі і відповідаю за надання стипендій! Хочеться дати можливість розумним учням представити Україну на високому рівні!
-
Якщо ти учень 8,9,10,11 або 12 класу і прибув у Канаду по програмі CUAET, спробуй отримати стипендію ( безкоштовне навчання ) у одній із найпрестижніших приватних шкіл Ванкувера , яка знаходиться на території UBC ( Університету Британської Колумбіі ) і отримує повне фінансування від даного університету! St. Regis Secondary School вітає перших студентів з отриманням даної стипендії : Нікіта Залевський, Леся Кардаш і Данило Кардаш! Стипендія оголошена у номінації : «Підтримаймо Україну через допомогу українському студенту»! Рік навчання у даному закладі - 35000$. Стипендія надається не на рік, а на весь період навчання, до закінчення 12 класу! Якщо ти здібний і рівень англійської відповідає B1 - у тебе є всі шанси!!! Координатор студентів у St. Regis Secondary School - Аня Білець ( 778 ) 714-1436 YouTube канал : www.youtube.com/channel/UCmWHm7g_Heo2oMvVkf6Oktw