Vancouver,BC - CUAET
-
А де саме ви прочитали інформацію що «потрібна буде ця реальна справка»? В листі жодної інформації про фізичну паперову справку немає, просто написано що потрібно пройти медогляд протягом 60 днів в будь-якій авторизованій клініці. panel physician - це всі авторизовані клініки по світу, вони завантажують дані в базу IRCC
-
З листа, який мої родичі отримали виглядає що обов’язково потрібно зробити обстеження. Ми вирішили зробити обстеження у Варшаві або в Києві, а потім про всяк випадок відправити цю справку почтою сюди в Канаду, на випадок якщо попросять реальну справку показати
-
-
В кожного по різному. Мені прийшли за декілька тижнів. Я навіть не очікувала, що будуть так швидко.
-
нам десь через 2 місяці на пошту прийшли чеки, перевіряйте поштові скриньки, точно не пропустите, бо за одну людину приходить 3 конверти, в кожному по 1 чеку за 1 процедуру
-
В любій бібліотеці можливо роздрукувати. І так, потрібно йти на пошту відправляти листом.
-
Так вони можуть пройти його в Україні або Європі у відповідних лікарів і лікарі самі внесуть інформацію в систему. Деякі проходять його до приїзду в Канаду
-
Таке запитання. Приїжали родичі по CUET з України на пару тижнів. Потім повернулися в Україну, але медогляд не проходили Зараз прийшов лист що потрібно протягом 60 днів надати справку пройденого медогляду Питання: Чи може людина в Укр або в Європі пройти медогляд, відправити мені поштою справку. Наскільки пам’ятаю, справка ця автоматично завантажується медустановою в базу і канадці бачуть її в базі
-
Подались і отримали. Бо під той стаді перміт, що видали, коли приїхали не можна було SIN отримати.
-
Доброго дня.Є хто у групі, хто підтвердив українські дипломи в Канаді?Буду безмежно вдячна, якщо напишите в приватні є питання до вас🤗