Vancouver,BC - CUAET
-
тобто тільуи з цього навчального року, я вірно зрозуміла?
-
Стипендія надається 10 українським учням
-
Це тільки на цей навчальний рік? Мій вже почне навчатись в 11 -му в Келовні і знаю ще хлопчика, що йде в 11-ий йому це буде цікаво. Але на цей рік вже важко різко щось змінювати.
-
Ні , це реальність! Працюю координатором у даному закладі і відповідаю за надання стипендій! Хочеться дати можливість розумним учням представити Україну на високому рівні!
-
Якщо ти учень 8,9,10,11 або 12 класу і прибув у Канаду по програмі CUAET, спробуй отримати стипендію ( безкоштовне навчання ) у одній із найпрестижніших приватних шкіл Ванкувера , яка знаходиться на території UBC ( Університету Британської Колумбіі ) і отримує повне фінансування від даного університету! St. Regis Secondary School вітає перших студентів з отриманням даної стипендії : Нікіта Залевський, Леся Кардаш і Данило Кардаш! Стипендія оголошена у номінації : «Підтримаймо Україну через допомогу українському студенту»! Рік навчання у даному закладі - 35000$. Стипендія надається не на рік, а на весь період навчання, до закінчення 12 класу! Якщо ти здібний і рівень англійської відповідає B1 - у тебе є всі шанси!!! Координатор студентів у St. Regis Secondary School - Аня Білець ( 778 ) 714-1436 YouTube канал : www.youtube.com/channel/UCmWHm7g_Heo2oMvVkf6Oktw
-
Друзі! Я нарешті закінчив друге своє відео! Якщо перше я вам не показував, бо ви майже всі вже в Канаді і воно для вас не дуже було б актуально, то от друге точно відповість на багато питань! Так от, все про отримання Канадського водійського посвідчення у Британській Колумбії -> www.youtube.com/watch?v=40jVaVkYYCw
-
Буває всяке, дивіться рейтинг і профіль компанії, яка віддає продукти, наприклад у нас є пафосна пекарня, але смаколики з неї не смачні на мене, а от tiggy віддавали прикольні продукти, та стартап луснув наче
-
Привіт всім. Надіюсь комусь буде корисно. Випадково натрапив на застосунок, де дуже круті пропозиції на продукти із великими знижками. Там написано, що ти не знаєш, що там попадеться, але набори мають бути класні play.google.com/store/apps/details?id=com.app.tgtg
-
В Surrey Аліса просто на 101% професіонал, прям варто їздити, от чесно))) Сюди ✍️: @Alisa_Mylokostenko