Vancouver,BC - CUAET
-
На одометрі?
-
Добрий день. Нажаль, ні.
-
У оголошенні і в карфаксі були вказані км. Можна порахувати, коли вже знаєш, що на це потрібно звертати увагу!😉 А як видно, пробачте. Що то милі?)
-
Сдается ( 2 марта ) 2 bedroom, первый этаж (не подвал) в частном доме. Частично меблирована, не темная, попадает много дневного света. Есть доступ к интернету. Burnaby, Oxford St. Отличный семейный район. Рядом: несколько школ, супермаркет, магазины, кафе, овощной рынок, парк, большая библиотека, бассейн, футбольные, баскетбольные, теннисные площадки, озеро, горы. Удобная транспортная развязка в 5 минутах от дома. Цена: 2300 Хозяин дома ищет семью из 3 человек максимум. Но если ему предложить немного больше, то возможно согласится и на 4х если вас больше Здесь вы можете посмотреть фотографии дома vancouver.craigslist.org/bnc/apa/d/burnaby-corner-ground-level-bed/7587158788.html Я не посредник. Поэтому дополнительной оплаты никакой не будет. Мы здесь снимали, сейчас переезжаем в другую страну Но нам нужно сдать до 2го марта. Поэтому если вы прилетаете позже то это не вариант Есть еще два матраца king size. Продаем по 700 за матрац. На сайте цена 1900 за матрац. Только выберите там правильный размер www.sleepcountry.ca/beautyrest-renewal-laguna-mattress/product/82222M
-
Доброго ранку. Так, і знову я з проханням стосовно своєї ситуації з авто, тільки тепер не за порадою а приділити їм кілька хвилин. Обманули на пробігу, він був вказаний у км, а насправді виявився в милях, різниця майже 150 000км. Хотів попросити, приділити кілька хвилин і написати їм поганий відгук, в них або 1 бал, або 5. Знаючи, що вони обманюють впевнений, що більшість позетивних оцінок, це брехня, хочу вирівняти їхній рейтинг! Буду дуже вдячний! Будьте обережні. Ось цей магазин! www.google.com.ua/search?q=kar+store&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=uk-ua&client=safari#wptab=si:AEcPFx7eHRJU0tWbjC5cc2C2rVygfPuoetC2JDc0IDqLp89f-HwovCLeNM0gNL7CnEU1P3KimSimLNur_Li4pM-hb-SXFyc1kSGNLfghkD54y8bEC43VjEuDSk-LUOpAIh7h4c6HBs2L
-
Добрий день, шановні! Тільки-но прийшло повідомлення, що для українців є 8 вільних місць на навчання яке проводить YMCA разом Western Community College на тему туризму та гостинності (готельний бізнес). Навчання безкоштовне на 8 тижнів, приймають якщо вам від 16 до 30 років. Я зараз сама навчаюся там, тож буду рада поділитися контактами, пишіть :) Програма Great BC- Introduction to BC Hospitality Industry (8 weeks) February 20, 2023 to April 14, 2023 - запис до 17 лютого
-
Привіт всім, в мене є подруга, вона шукає собі співмешканку у 2-бедрумну квартиру в Burnaby Mountain. Пересилаю її оголошення ( оголошення російською, бо подружка з Казахстану), людина дуже порядна, приємна, підтримує Україну. ⬇️⬇️⬇️ Ищу соседку в светлую, современную квартиру на Burnaby Mountain. 2-x спальная квартира с 2-мя санузлами рядом с SFU. 15 минут на автобусе до скайтрейна, 40-50 минут на автобусе до даунтауна. $1300 + интернет и электричество. Квартира современной постройки, меблированная (кроме гостевой спальни, но в случае необходимости ее тоже можно меблировать). Ищу ответственного человека, с которым было бы удобно и приятно жить. :) Пожелания: девушка/женщина, некурящая, с постоянным заработком, готовая соблюдать правила нашей strata (quiet hours: 10 pm to 7 am), любящая животных (у меня 2 кота) и готовая совместно поддерживать чистоту в доме. Обо мне: 41 год, работаю в международной организации, занимаюсь спортом, рано встаю и ложусь спать (в связи с работой), веду спокойный образ жизни. Родом из Казахстана, говорю по-английски и по-русски, понимаю украинский. Пожалуйста, расскажите немного о себе, на какой вы срок ищете жилье. Я пришлю вам фотографии квартиры и отвечу на все интересующие вопросы. t.me/marina_khn
-
Доброго ранку, підкажіто будь ласка бюджетні місця, де батьки могли б переночувати 1 ніч після прильоту у Ванкувері.
-
Дорогі українці. Ми вибираємо місто для переїзду. І в пріоритеті це Coquitlam. З тих, хто вже там живе які плюси/мінуси конкретно для вас? Яке місто на вашу думку підійде для нас, для сім'ї з трьома дітьми, вік 2, 5 і 7 років? По роботі Можливості для заробітка повинні бути у Coquitlam и на нашу думку це те місто, де +- комфортно буде усім нам жити. Але може якесь ще місто глянути? Дякую
-
Сдается ( 2 марта ) 2 bedroom, первый этаж (не подвал) в частном доме. Частично меблирована, не темная, попадает много дневного света. Есть доступ к интернету. Burnaby, Oxford St. Отличный семейный район. Рядом: несколько школ, супермаркет, магазины, кафе, овощной рынок, парк, большая библиотека, бассейн, футбольные, баскетбольные, теннисные площадки, озеро, горы. Удобная транспортная развязка в 5 минутах от дома. Цена: 2300
-
Дякую за лайфхак
-
Ми летіли через Дублін. Квитки шукали через ківі, але купували через офіційний додаток, так було дешевше!
-
Дякую, вже нема безкоштовних квитків.