Vancouver,BC - CUAET
-
там всім пофіг, нема номера МСП - плати
-
А так, потрібен msp
-
певно ні, будьте готові оплатити близько 400 дол. шось типу бесіда з терапевтом (180) , флюрографія (105) , аналіз крові (75)
-
Ну точніше покривання мсп екзмаену* По інакшому ніяк вже не можна покрити витрати?
-
Може я задам дивне питання, а який зв’язок між мсп та екзаменом?
-
Добрий вечір, така проблема виникла, мені не хочуть давати мсп бо строк дійснойсті на паспорті менше 6 місяців, мені залишився місяць до кінця строку повного мед екзама, тобто мсп отримати я у ближ час точно не сможу отримати, що мені слід робити?
-
Є в нас у Ленглі
-
Доброго вечора! Хто перездавав з укр прав на права BC, цікавить контакт інструктора для підготовки до drive test, Coquitlam -Port Coquitlam. Поділіться власним досвідом, хто перездавав, будь ласка. Дякую!
-
Усім привіт🙋♀️ Планую летіти до Ванкуверу приблизно 8-10лютого і шукаю кімнату або партнерку для спільної оренди квартири. Я позитивна, чистоплотна, не конфліктна, не палю і люблю тварин (своїх не маю). Також я перукар-колорист і шукаю роботу💇♀️ Буду вдячна за будь-яку інформацію💙💛
-
Тут чогось ріелтори не сильно люблять шукати житло в аренду.
-
Доброго вечора, хто знає рієлтора хорошого, який зможе допомогти з пошуком житла!
-
Дякую
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx тут я нашла все клиники, в которые можно обратиться для прохождения медосмотра. Там их адреса и сайты, на которых вы можете записаться
-
Скину вам позже
-
а можете приїхати, скласти заявку на MSP та вже потім записатися до клінікі в Британській Колумбії щоб відразу безкоштовно там пройти мед. егзамен.
-
Можна і так.
-
Я зрозуміла. То я можу звернутися до клініки, яка є спеціалізованою для цього медогляду, заплатити, отримати страховку. Після отримання страхування у бене буде цей PHN номер і потім податися на відшкодування?
-
То відправляють ті хто зробив медогляд до 1 жовтня. Зараз безкоштовно. Звичайно можна приїхати і зробити за власний кошт і потім подати на відшкодування. Але навіщо ускладнювати собі життя?:)
-
Дякую. А як тоді люди спочатку йдуть роблять медогляд, а потім ті папери відправляються для оформлення страхової? Стільки різних історій
-
Приїдете в провінцію, подасте заявку онлайн на медстрахування. Потім отримаєте картку з номер поштою і з нею тоді йдете і робите медогляд
17 Feb 2023, 02:01
176/5364
11 May 2023, 20:50