Vancouver,BC - CUAET
-
Доброго вечора, хто знає рієлтора хорошого, який зможе допомогти з пошуком житла!
-
Дякую
-
а можете приїхати, скласти заявку на MSP та вже потім записатися до клінікі в Британській Колумбії щоб відразу безкоштовно там пройти мед. егзамен.
-
Можна і так.
-
То відправляють ті хто зробив медогляд до 1 жовтня. Зараз безкоштовно. Звичайно можна приїхати і зробити за власний кошт і потім подати на відшкодування. Але навіщо ускладнювати собі життя?:)
-
Приїдете в провінцію, подасте заявку онлайн на медстрахування. Потім отримаєте картку з номер поштою і з нею тоді йдете і робите медогляд
-
Якщо вже є номер MSP, то медкомісія повинна бути безкоштовною і нічого потім подавати на відшкодування не потрібно.
-
А що це за клініка?
-
Всім гарного дня! Приєднуйтеся до інформаційної сесії, якщо орендуєте житло, щоб дізнатися більше про свої права.
-
Реєстрація та запитання: 604-334-4862 (CA) +380733771344 (UKR, telegram)
-
Доброго ранку. Маю неприємну ситуацію. Вже певний час. Сподівався на поради місцевих, але це вже дуже затягнулося і хочу порадитися з спеціалістом. Можливо хтось може порадити адвоката? Коротко опишу ситуацію, можливо буде комусь за пораду. Купив машину, в дилера у Ванкувері, по гарній звісно ціні - відносно пробігу двигуна. Все супер, поки мені не сказали вже через кілька днів, що це не кілометраж, а милі, що означало різницю в км більші ніж на 100 000. Наче все окей, лоханувся і потрібно запити водою! Але справа в тому, що в оголошенні і по документах всюди вказані км. За порадою місцевих подав скаргу на повернення грошей у "Vehicle Sales Authority of BC". Але відповіді ніякої немає вже кілька місяців. Ну власне хочу дізнатися у людини з юридичою практикою тут, чи є сенс намагатися чогось добитися? Всім порадникам дякую, та якщо у вас немає конкретного досвіду, не піднімайте будь ласка мій пост, своїми здогадками. Ну і не будьте як я, а розберіться перед покупкою авто, як визначити дійсний кілометраж авто!😉