Vancouver,BC - CUAET
-
Нам не дали, бо є гроші на рахунку. Все.
-
Хто вже спілкувався з соціальними працівником, після подачі допомоги на родину від провінції? Якщо є такі то про що йде мова? Що питають?
-
Фестиваль салютов:(
-
Що за звуки по Ванкувері ?
-
Дякую, гляну.
-
На деяких заправках бачив. , можуть бути
-
Good day, We are a family from Ukraine. There are 2 person, without children, no animals and no bad habits. We are looking for housing, preferably in Vancouver, but we will consider any option for the first time, possibly with a small payment, within 2 months. Then they are ready to rent housing at full cost. Best regards Lada Доброго дня, Ми сім'я з України. Нас 2 осіб без дітей, без тварин та без шкідливих звичок. Шукаємо житло, бажано в Ванкувері, але розглянемо будь-який варіант на перше час, можливо з невеликою оплатою, протягом 2 місяців. Згодом готові орендувати житло за повною вартістю. З повагою Лада!
-
Ага, дякую!
-
Та я цей, у мене пунктик з приводу електроніки))
-
Ого у Вас серйозний підхід! У мене 2 телефона і комп і все це я купляв в Штатах )
-
Я одразу змінив дроти живлення на «правильні», та взяв 10 адаптерів на амазоні + на найбільш загружені розетки взяв спеціальні розгалужувачі.
-
Блін, ми були в на Freser st, там брали перехідники, а адаптери на Амазоні.
-
Був в долар трі, немає перехідників, таки замовлю на Амазоні, коли квартиру знімемо
-
Дякую! Нам просто перехідник потрібен, адаптер напруги це для приладів, які на 220 працюють
-
Адаптери напруги беріть такі прозорі на Амазоні. Нам рекомендували не одні😎
-
Ось вбивайте)))) A kраще зайдіть в Dollar Tree
-
Мені такі ресторани японські видає Google maps
-
В доллар шопі по 1,50 CAD
-
Мені також дружина сказала що хоче взяти фен, хоч ми декілька разів проговорили що напруга різна. Зараз у нас тільки телефони, компи і бритва, все працює від 110. Саме тому шукаю такі перехідники
-
до купи написав, ми наприклад, до війни були за кордоном, отже привезли фен із собою, вирішили, що простіше тут новий придбати, ніж купляти трансформатори
17 Feb 2023, 02:01
2041/5364
11 May 2023, 20:50